David Broncano i Adriana Ugarte, nova parella sorpresa

David Broncano és un dels presentadors de moda. 'La Resistencia' aconsegueix convidar alguns dels personatges més coneguts del panorama, el que els envolta d'una expectació mediàtica molt gran. Les preguntes indiscretes que acostuma a fer ja són mítiques: quants diners tenen al banc els famosos i quantes vegades mantenen relacions sexuals al mes?

Pocs s'atreveixen a endinsar-se tan davant de personatges coneguts, el que ha coronat Broncano. Ho sap tot de tothom, però al mateix temps ha aconseguit que no se sàpiga res d'ell. 

Té parella? Ni tan sols se sabia si sortia amb algú... fins ara. I és que la revista 'Semana' treu a la llum en el número d'aquesta setmana una informació bomba: Broncano tindria una relació amb Adriana Ugarte. L'actriu és molt coneguda gràcies a papers com el de Julieta a 'Tiempo entre costuras', però no se sabia que havia començat a sortir amb el presentador.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Adriana Ugarte🐴 (@adrianaugarte10) el

Sembla que haurien començat a sortir poc després del programa que van gravar a finals del 2018, en la qual Ugarte li va preguntar si li agradava sortir amb persones més grans que ell (ella té 1 any més). 

 

Alguns testimonis els haurien vist anant de compres junts, com s'agafaven de la mà mentre prenien una beguda, i com esmorzaven junts després de passar la nit del festival de Vitòria plegats. Es confirmarà aquesta relació? Publicaran alguna fotografia junts o seguiran tan discrets com fins ara?

Més informació
 

Comentaris