Dard de Pilar Eyre a Fran Rivera pel seu odi als independentistes: "El teu pare deia que era més català que andalús"

Fran Rivera ha evidenciat en moltes ocasions que està totalment en contra de l'independentisme català. No entén ni comparteix aquesta ideologia, contra la qual carrega durant cada emissió d'Espejo Público. No es talla un pèl en criticar els independentistes, el que li ha provocat un munt de crítiques. A Twitter el deixen verd molt sovint, especialment quan escriu comentaris agressius. L'última perla que va dir? Que li fa por venir a Barcelona perquè està convençut que l'insultarien o el pegarien.

 

 

 

 

Aquesta afirmació va indignar molta gent, entre els quals s'inclou la periodista Pilar Eyre. De fet, no s'ha pogut estar i ha dedicat un article de 'Lecturas' al torero en el qual li recorda que la seva família estava molt unida a Catalunya. Un dard rere un altre només en relatar com d'units que estaven els seus pares a Barcelona: "Els teus avis materns, Antonio Ordóñez i Carmen Dominguín, estaven tan enamorats de Catalunya que van passar aquí el seu viatge de noces i la teva mare segurament va ser concebuda -així m'ho va confessar- a l'hostal de la Gavina de S'Agaró".

 

 

 

 

Uns orígens molt curiosos: "S'encarregava camises i calçotets al Bel del Passeig de Gràcia. La teva mare, Carmen Ordóñez, va aconseguir aquí la seva primera feina remunerada gràcies a Javier Escobar, una desfilada de moda. I aquí es va aficionar... al fuet de Vic! Si li portaves un fuet, et concedia una exclusiva!".

 

 

I segueix: "Saps que sóc antitaurina, però no puc deixar de recordar que el teu pare Paquirri va prendre l'alternativa a Barcelona i quan ens vam conèixer em va dir: "Mira que sou bona gent els catalans. Jo tinc més caràcter català que andalús". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Francisco Rivera (@f.r.paquirri) el

 

 

De ben segur que Fran Rivera ja era conscient de totes aquestes anècdotes, les que no canviaran el seu pensament cap als independentistes... Respondrà a la periodista? 

 

 
 

Comentaris