El drama de Dakota de 'Supervivientes': un germà mort i un xicot a presó

Dakota ha estat una de les principals protagonistes de 'Supervivientes', especialment gràcies a les fortes -i constants- discussions que ha causat. El seu fort caràcter va sortir a la llum durant la seva participació a 'Hermano Mayor', encara que ha estat ara quan ha adquirit més repercussió mediàtica. Durant la seva estada a Hondures va obrir-se en canal davant dels companys, per això, quan va revelar el drama familiar que arrossega. Primer, la mort del seu germà quan ella només tenia 17 anys, el que hauria marcat la seva personalitat... Una ràbia acumulada que va augmentar-se quan el seu xicot va ingressar a presó. Però anem a pams.

Dakota a Hondures : Supervivientes

Dakota a 'Supervivientes' / Supervivientes

La seva adolescència no va ser fàcil, ja que les addiccions del germà van posar fi a la seva vida: "Alcohol, pastilles... Li va donar un vessament i va escapar de l'hospital. Jo crec que els meus pares podrien haver fet alguna cosa més. Quan estava tan malament, no li feien cas", explicava a 'Hermano Mayor'. 

Una història molt traumàtica de la qual ara n'ha donat més detalls en una dura entrevista a 'Lecturas': "Després de la mort del meu germà tenia tant dolor que no sabia com treure'l. Els tres primers anys no ho assumia... M'ho passava molt bé amb ell. Ara és el meu àngel. He esborrat tots els moments dolents i només em quedo amb les coses bones". Un episodi que va portar-la a refugiar-se en l'alcohol: "Quan vaig fer 'Hermano Mayor' estava enganxada a l'alcohol. Sortir d'allò m'ha costat... He anat al psiquiatre i al psicòleg".

 
Dakota a 'Supervivientes'

Telecinco

Durant el concurs va enamorar-se de Rubén, un company amb també molts problemes personals. Van ser parella durant aquells mesos, quan van estar molt units... fins que ell va ingressar a presó: "Anava a visitar-lo freqüentment, no vam tallar tot i això... Però vaig patir molt. Les meves visites a presó eren molt dures. Haver d'anar allà durant un any i mig per veure l'home que estimava... era dur". Un noi amb qui ha tallat recentment, ja que en tornar de 'Supervivientes' va adonar-se que li ha estat infidel: "És una relació que no em feia bé". Una vida traumàtica que ha afectat al seu caràcter. 

 
Més informació
 

Comentaris