Dakota, a l'ull de l'huracà: "M'han agredit uns policies"

Dakota ha reaparegut públicament aquest diumenge per aclarir a 'Viva la vida' què hi ha de veritat darrere del seu empresonament. L'exconcursant de 'Supervivientes' i 'Hermano Mayor' era detinguda i passava un parell de nits als calabossos, acusada d'haver agredit la seva mare. Poc després que sortís a la llum la notícia, però, la dona ho desmentia en una trucada a 'Sálvame'.

Això no impedia que la premsa del cor ho donés pràcticament per fet, el que ha indignat de mala manera la jove Dakota. Visiblement enfadada i molt molesta, ha negat rotundament que hagi estat al calabós per haver agredit la seva mare: "No tinc necessitat d'aguantar tot el que he aguantat aquests últims dies. El que han dit de mi és gravíssim. No he tingut res amb la meva mare".

Dakota s'explica a 'Viva la vida'   Telecinco

Dakota s'explica a 'Viva la vida' / Telecinco

La seva versió? Que la policia va acudir a casa seva en ser alertats que hi havia molts crits, el que ella justifica: "A casa meva sempre parlem entre crits, però estic millor que mai amb la meva mare. Ha estat tot un malentès". 

El problema és encara més greu, segons Dakota, i és que assegura que la policia la va maltractar mentre era als calabossos: "M'han tractat pitjor per ser Dakota. He estat dos dies a un calabós i m'han arribat a pegar, fins i tot. M'han agredit. Tinc marques". Una acusació molt greu que ara haurà de demostrar.

 

 

Mentrestant, el periodista Juan Luis Galiacho afegia llenya al foc: "En realitat va ser Paco, el pare de Dakota, qui va trucar la policia. Els agents van veure les marques que tenia la seva mare en el cos quan van arribar. I Dakota... estava en un estat anímic molt alterat. I, òbviament, no va patir cap maltractament per part de les forces de seguretat". 

 
Juan Luis Galiacho a 'Viva la vida'   Telecinco

Juan Luis Galiacho desmenteix Dakota a 'Viva la vida' / Telecinco

Un testimoni que provoca que el tema continuï d'actualitat, fins que s'aclareixi què va passar realment i si és cert que l'han agredit mentre ha estat presa. 

 

Comentaris