Crítiques a Letícia per ensenyar la cuixa en el primer acte de l’any

Els reis Felip i Letícia han presidit, com és habitual, la cerimònia de la Pasqual Militar. Després d'obrir els regals amb les filles, el matrimoni ha acudit a la plaça de l'armeria de Madrid per assistir al primer acte del 2020. Mentre els mitjans de comunicació polítics es fixaven en la cara seria de Pedro Sánchez i el discurs de Felip VI, les revistes de moda han tornat a centrar-se en el look de Letícia. I és que la monarca ha optat per un disseny que no ha deixat indiferent a ningú.

Letícia ha escollit un vestit-blazer blau marí llarg, que tenia un botó joia circular a un costat molt original. Escot en 'V', màniga llarga... i el més cridaner, l'apertura lateral que deixava al descobert la seva cama. Un desvergonyiment que no ha agradat a tothom, ja que molts han criticat que hagi ensenyat. El que ningú no ha negat és que el conjunt afavoria la seva figura, gràcies també a les sabates altes a joc.

La reina Letícia, a la Pasqua Militar  Europa Press

La reina Letícia, a la Pasqua Militar / Europa Press

La reina Letícia, amb Pedro Sánchez a la Pasqua Militar  Europa Press

 Europa Press

 

Els reis Felip i Letícia, durant la Pasqua Militar   Europa Press

 Europa Press

Si l'objectiu era cridar l'atenció, ho ha aconseguit. No se sap gaire del vestit, ja que no ha transcendit ni el dissenyador. De moment es parla sobre la resta del look, en sintonia: els cabells recollits en un monyo molt elaborat, maquillatge suau i arracades de perles, diamants i safirs. 

La reina Letícia, durant la Pasqua Militar   Europa Press

Europa Press

I d'aquí, a passar la tarda a casa del pare de Letícia. Cada any mengen el tortell de Reis a casa de Jesús Ortiz, una tradició que ha complert tal com mostren les imatges que han captat els fotògrafs de la seva arriba en cotxe.

 
Els Reis i les filles visiten el pare de Letícia durant el dia de Reis   Europa Press

Els Reis i les filles visiten el pare de Letícia durant el dia de Reis / Europa Press

Un dia de Reis molt complet que fa pensar que Letícia seguirà deixant-se una milionada en roba. 

Més informació
 

Comentaris