La secció de Cristina Pedroche, molt criticada en l’estrena a ‘El Hormiguero’

Cristina Pedroche ha viscut la seva particular tornada a l'escola aquest dijous, quan ha estrenat la seva nova secció a 'El Hormiguero'. Totes les mirades estaven posades en ella, que es feia protagonista del programa des del principi.

No va començar amb molt bon peu, per això, ja que durant el ball inicial va ensopegar-se. Molts teleespectadors van omplir Twitter de comentaris divertits al respecte, encara que entre molts riures també hi havia crítiques àcides. "El que em produïa més nervis d'aquest primer dia era el ball del principi i mira, gairebé caic!", deia. Ben aviat van acusar-la d'haver-ho fet a posta per cridar l'atenció, però això no és el pitjor que li van dir al llarg de la nit. 

Cristina Pedroche, nova col·laboradora d'El Hormiguero  Antena 3

Cristina Pedroche, nova col·laboradora d'El Hormiguero / Antena 3

Pablo Motos va presentar la nova secció que presentaria més endavant, un espai que dedicaran a recrear escenes històriques del cinema. El més sucós? Que tot acabaria sent una improvisació: "Jo he demanat no saber res anticipadament, m'agrada trobar-me les coses de front. He vingut a jugar". Una intervenció inicial que va generar-li encara més crítiques, ja que molts pensaven que estava intentant cridar massa l'atenció quan encara no era 'el seu torn'.

 
Cristina Pedroche i Pablo Motos  Antena 3

 Antena 3

El programa va continuar amb el seu guió, fins a arribar finalment a la secció de la col·laboradora. Vestida amb una granota negra, va posar-se un arnès i va recrear una escena de 'Misión imposible'. Ben aviat va començar a cridar, sobretot quan Motos li va donar unes targetes que van acabar destruint-se com si fossin petards. Van deixar-la caure fins a una vitrina, simulant la mítica escena de Tom Cruise, tot i que en comptes d'haver-hi un diamant, hi havia un flam. 

"Ei, que em faré caca!", va esclatar Pedroche entre riures. En completar la missió, el presentador li va donar un premi que no li va fer gràcia. Què va fer llavors? Llançar-lo a terra i seguir cridant.

El feedback no ha estat gens positiu, ja que la majoria de comentaris sobre la seva estrena han estat molt crítics: "No era necessària la seva secció, quina ximple amb tants crits. Lamentable", "Primer dia de la Pedroche i ja està donant la nota i fent-se la protagonista des del principi… estic fart", "Als guionistes ja no se’ls acudeix com mantenir l’audiència i seleccionen els col·laboradors per followers" o "De veritat, Pablo Motos, necessites una dona tan cridanera en el teu programa?" són alguns dels més suaus. Caldrà veure si canvia de manera de fer en els següents programes.

Més informació
 

Comentaris