Pedroche, contundent: "Puc parlar de feminisme despullada o vestida"

Cristina Pedroche ha estat la convidada estrella de 'Retratos con alma', l'especial de TVE presentat per Isabel Gemio. Després d'un capítol de 'La otra mirada', la presentadora ha volgut parlar amb Pedroche sobre el feminisme. El resultat? Una conversa molt sincera amb uns quants titulars bomba.

Pedroche va voler començar deixant clar que està "molt orgullosa" dels passos que està fent: "Em veig plena i m'agrada pensar que els homes em veuen com a una igual, que em donen suport quan lluito pels meus drets. Els homes que m'intenten mirar des de dalt, com si fos inferior, em fan molta mandra". 

Cristina Pedroche  TVE

Fes-hi clic per veure el vídeo /  TVE

Considera injust que les dones rebin moltes més crítiques a Instagram que els homes: "Jo puc pujar una foto en biquini i tinc comentaris molt bons, però també molt dolents. En canvi, Kortajarena pot pujar fotos en banyador, sense roba, despullat... i no passa res, només té coses positives. Jo pujo una foto i em diran guarra, guapa, fea, tonta, puta, gorda, prima i malalta. El cos és de cada dona i som lliures de fer amb ell el que vulguem. No tens el dret de jutjar-lo"

"Potser és que la xarxa té també un xic masclista. Jo m'he de dibuixar dues estrelletes a les fotos que publico i el meu marit no. Quin mal fa un mugró femení?", va prosseguir amb aquesta idea. Considera que en el fons és fàcil aprendre feminisme. El més complicat? "Desaprendre els micromasclismes que tenim a dins". 

És impossible parlar de Pedroche i no pensar en les Campanades. L'han criticat molt perquè alguns no troben coherent que sigui tan feminista i, alhora, aparegui mig nua durant el programa de Cap d'Any: "Què té a veure el que jo deixi d'ensenyar, mostrar, insinuar o tapar amb les meves creences i pel que jo lluito? No té res a veure... Jo puc donar-te el mateix missatge súper feminista vestida i despullada". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz año nuevo 

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

Una afirmació que feia hores abans de publicar una fotografia a la piscina en la qual fa gala de bona figura. 

"Per mi el 31 de desembre és la nit més màgica de l'any i vull sentir-me una superestrella. Em vaig posant el que em sembla. Vull ser Beyoncé, Rihanna, Ariana Grande... totes en una. No puc agradar a tothom, no sóc una croqueta", afirma. Una nova mostra de la sinceritat i transparència de Cristina Pedroche, aliena a les crítiques que l'envolten. 

Més informació
 

Comentaris