El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La dieta de Cristina Pedroche, estranya i amb l’ou dur com a protagonista
  • CA

Cristina Pedroche torna a ser l’escollida d’Atresmedia per posar-se al capdavant del programa de la nit de Cap d’Any. Ella acomiadarà el 2020 des de la Puerta del Sol, la que suposarà la setena vegada consecutiva. L’expectació sobre com serà el seu vestit torna a ser màxima, tenint en compte que cada cop li és més difícil superar-se. No obstant això, ella sembla disposada a tornar a deixar tothom amb la boca oberta.

 

 

Per tal que tot sigui perfecte, fa anys que ha incorporat una dieta especial per preparar-se de cara a l’última nit de l’any. Ha convertit en rutina menjar ou dur i ametlles per picar entre hores, un aperitiu curiós, però que té moltíssimes proteïnes.

Sembla xocant pensar que és recomanable dur un ou dur a la carmanyola, però així ho recomanen molts experts. Asseguren que és una font de nutrients d’alta qualitat i que, a més a més, ajuda a la reconstrucció de les cèl·lules. Afirmen que és un gran antioxidant, per la qual cosa també ajuda a prevenir l’envelliment prematur. Cristina Pedroche recorda que, per una altra banda, com que l’absorció de la proteïna de l’ou és més lenta, es cremen més calories en la seva digestió. 

Cristina Pedroche comparteix una foto de la seva curiosa dieta Instagram

Cristina Pedroche comparteix una foto de la seva curiosa dieta / Instagram

Ara bé, sobta veure que en les fotos que comparteix Pedroche l’ou mai no té el rovell. Per què es menja només la clara? Popularment es creu que és en el rovell on hi ha el greix, per la qual cosa hi ha gent que opta per no consumir-lo. En definitiva, tot avantatges en el que semblava un piscolabis estrany. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa