Cristina Cifuentes a 'Sálvame': "Em diverteixo amb vosaltres, sou genials"

Cristina Cifuentes ha estat la convidada sorpresa de 'Sálvame' durant la tarda d'aquest dijous. Ningú no s'esperava la política del Partit Popular al plató del programa de tafaneries, però hi va anar ben contenta. Per què? Tot ve arran de la publicació del nou llibre de la presentadora del programa, Carlota Corredera; un recull d'entrevistes entre les quals destaca una a Cifuentes. 

La del PP ha volgut fer una sorpresa a Corredera, el que ha provocat que es veiés aquesta imatge sorprenent. Encara que tampoc no és tan estrany en el fons, ja que fa només uns dies va sortir a la llum que Cifuentes començarà a treballar com a col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa'.

Cristina Cifuentes a 'Sálvame'  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Ha passat un temps allunyada dels mitjans de comunicació, però ha tornat per la porta gran. De començar a ocupar un lloc al magazín matinal de Telecinco, a rebre una proposta de 'Sálvame'. I és que Kiko Hernández ha aprofitat la seva presència a plató per oferir-li que presenti el programa dilluns o dimecres de la setmana vinent.

 

Cifuentes, davant d'aquesta proposta inesperada, esclatava a riure: "Això és un parany! Ja ho parlarem, aquests dies estic viatjant molt i, de fet, he de canviar un viatge que tenia la setmana vinent i no sé si podré. Però en un futur...", deia divertida, tot deixant-se una porta oberta ben curiosa.

Cristina Cifuentes a 'Sálvame' : Telecinco

Telecinco

El que ha sorprès encara més és que hagi confessat que veu el programa sovint: "Jo veig 'Sálvame', sí. Em diverteixo moltíssim. Feu una feina estupenda, seguiu així!".

Més informació
 

Comentaris