Cristina Cifuentes, al 'Deluxe': "M'han amenaçat de mort"

Cristina Cifuentes ha tornat a veure's envoltada d'expectació mediàtica, mesos després d'abandonar la política. El motiu és la trucada que va rebre de Telecinco, que li proposaven participar en la pròxima edició de 'Supervivientes'. Les negociacions anaven bé, per la qual cosa alguns mitjans van donar per fet que hi aniria. Finalment ella decidia declinar l'oferta, però el focus mediàtic ja estava apuntant-la.

És per això que 'Sábado Deluxe' ha insistit en entrevistar-la, una conversa que ha fet les delícies dels més tafaners. No deixava de ser sorprenent veure una expolítica en el programa del cor, però hi va anar encantada i va parlar d'una manera molt transparent.

Jorge Javier entrevista Cristina Cifuentes   Telecinco

Jorge Javier entrevista Cristina Cifuentes /  Telecinco

Jorge Javier Vázquez va aprofitar l'ocasió per entrevistar Cifuentes sobre la seva privada, de la qual va destacar els problemes que li va generar ser tan coneguda: "La meva mare m'aconsellava que deixés la política pel patiment que em causava. Però els meus fills també ho han passat molt malament...".

 

I és que ha confessat que va arribar a rebre amenaces de mort: "M'han amenaçat de mort en moltíssimes ocasions i la meva família també. Els meus fills ho han viscut tot, de fet la meva filla va deixar la xarxa perquè no podia suportar el que llegia".

Cristina Cifuentes a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Telecinco

Com era d'esperar, li van preguntar per l'escàndol de les cremes: "Va ser un assumpte dolorosíssim. Vaig viure aquells dies com una cerca de la seva destrucció personal. Jo sóc una supervivent i a més a més, demostrada. He estat tres vegades a les portes de la mort". 

Més informació
 

Comentaris