Cristiano Ronaldo exhibeix el seu iot, que costa 196.000 € la setmana

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez els hi encanta publicar fotografies de les seves luxoses vacances. No tenen miraments a l'hora evidenciar que es gasten una autèntica milionada, més aviat tot el contrari... La parella està gaudint d'unes vacances més que espectaculars, les quals van començar a les illes gregues.

Ara, però, han viatjat fins a la Costa Blava per continuar amb els dies de descans. Allà han llogat un iot impressionant, com era d'esperar. El preu? Exageradíssim, 196.000 € per setmana segons 'El Español'. Pocs podem permetre's pagar una quantitat tan elevada, la qual s'explica si tenim en compte els luxes i comoditats que ofereix l'embarcació. Capacitat per a 12 persones, jacuzzi, un llarg tobogan, diversos menjadors...  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holidays with my family in France Riviera Enjoy the views 

Una publicación compartida de Cristiano Ronaldo (@cristiano) el

 

Cristiano Ronaldo publica una foto del seu iot  Instagram

Cristiano Ronaldo publica una foto del seu iot / Instagram

El futbolista ha publicat un munt de vídeos i fotografies per fer morir d'enveja els seus seguidors. Primer, amb una sensual fotografia amb la seva parella a un dels jacuzzi del iot. D'aquí, a tirar-se pel tobogan o prenent el sol a coberta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amore mio

Una publicación compartida de Cristiano Ronaldo (@cristiano) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovely night 

Una publicación compartida de Cristiano Ronaldo (@cristiano) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@yamamayofficial 

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

Uns dies de sol i mar que arriben poc després d'allotjar-se a una prestigiosa vil·la a Grècia que els hi va costar 8.000 € la nit. Quants diners s'acabaran gastant aquest estiu?

Més informació
 

Comentaris