Cristiano Ronaldo i Georgina, de vacances: 25.000 € només l'hotel

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez no els fa vergonya evidenciar que tenen moltíssims diners i que es poden permetre tota mena de luxes. És molt habitual veure'ls fent gala de cotxes espectaculars, jets privats, roba caríssima i vacances increïblement cares.

Aquest Nadal han escollit els Alps italians per portar els nens a la neu. Allà s'ho han passat d'allò més bé tal com mostren les fotografies que han publicat, encara que avui s'està parlant més del següent destí de la parella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi palabra favorita "mamá" 💖❄️🌨️🏔️☃️👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

I és que no contents amb aquest destí nadalenc ple de neu, han optat per fer una reserva a un dels millors hotels de Dubai. Allà passaran la nit de Nadal, el mateix que van fer l'any passat. El diari portuguès 'Correio da Manhã' explica que han escollit aquest destí per deixar enrere el fred europeu d'aquestes dates.

'Look' ha conegut més detalls sobre la seva estada allà, en la qual no escatimaran en despeses. Cristiano i Georgina haurien escollit l'hotel Armani de Dubai, on passaran quatre nits en una luxosa suite que conté diverses habitacions. El preu que pagaran només per aquest allotjament? Ni més ni menys que 25.000 €. Una autèntica barbaritat amb vista panoràmica, piscina i tota mena de luxes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Armani Hotel Dubai (@armanihoteldxb) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Armani Hotel Dubai (@armanihoteldxb) el

Aniran acompanyats dels seus quatre fills, encara que també és probable que convidin algú més. El diari afegeix que la nit de Cap d'Any la passaran amb la mare del futbolista a Portugal, per passar junts el seu 65è aniversari, que té lloc precisament el 31 de desembre. Si acudirà la xicota de Cristiano és una incògnita, per això, ja que no manté una relació gaire bona amb la sogra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boa sorte para o Juventus e bom jogo para ti filho. ❤️⚽️

Una publicación compartida de Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) el

Quants diners s'acabaran gastant en aquest viatge nadalenc? 

Més informació
 

Comentaris