Les vacances de Cristiano Ronaldo i Georgina, 56.000 € només en allotjament

L'estiu és a tocar, així que els famosos comencen a preparar les maletes per marxar al destí paradisíac que encara tinguin pendent. Entre els més estrafolaris sempre estan Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, que aprofiten cada pont per agafar el jet privat i marxar ben lluny. Ara ha tocat viatge familiar, per això, en el qual han posat rumb cap a Grècia. Com és habitual en ells, el luxe ha estat present en tot moment: des dels dinars a restaurants cars fins a l'allotjament, que els hauria costat un ull de la cara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Buen día con amor!

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

Així ho assegura 'El Español' que ha descobert que es troben en una vil·la privada per la qual haurien pagat ni més ni menys que 56.000€. Amb tants nens és normal que busquin espai, el que han trobat en aquests 630 metres quadrats de la Methoni Royal. 8.000 € la nit per una caseta amb totes les comoditats imaginables: un majordom les 24 hores, tres habitacions, piscina, a pocs metres de la platja, amb un munt de jardins... I el més important, un sistema reforçat per a tenir total privacitat.

Aquí han celebrat l'aniversari de Cristiano Junior, que ha posat amb un pastís molt treballat. Aquesta és una de les poques fotos que hem vist del viatge, per això, ja que només han posat fotos a bord de l'avió, d'un helicòpter i a la piscina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram vs Real Life (swipe to see it)  @yamamayofficial

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

let's go 

Una publicación compartida de Cristiano Ronaldo (@cristiano) el

Una nova escapada de la parella que evidencia que són molt fan de les vacances a tot luxe.

Més informació
 

Comentaris