Un actor de 'Crepúsculo', trobat mort a casa amb només 30 anys

Gregory Tyree Boyce interpretava Tyler Crowley a 'Crepúsculo', un dels companys de classe de la protagonista Bella Swan. Els mitjans nord-americans treuen avui a la llum que ha estat trobat mort a casa amb la seva parella. Els dos cadàvers haurien estat trobats pel cosí de l'actor el passat 13 de maig. Avui ha estat la mare de Gregory qui ha confirmat la fatal notícia: "El seu cosí estava preocupat perquè Greg havia de viatjar a Los Angeles i va veure que el seu cotxe encara estava a la casa de Las Vegas. Va entrar a casa i va trobar els dos morts".

Gregory Tyree Boyce a 'Crepúsculo'

Gregory Tyree Boyce a 'Crepúsculo'

La parella, de 30 i 27 anys, feia menys d'un any que sortia. L'actor s'estava preparant per tornar a actuar, però de moment estava centrat en crear un restaurant d'alites de pollastre amb la seva mare. Ell era pare d'una nena de 10 anys i la seva parella un fill d'una altra relació anterior: "Tenien tant per viure...".

De moment no s'ha filtrat la causa de la mort. Les revistes han recuperat una cita de l'actor, que el passat mes de desembre va publicar una reflexió que va fer sospitar: "Va haver-hi un moment en el qual vaig pensar que no arribaria a tenir 30 anys. Ara és temps d'estar viu. Fem que la resta d'anys que queden siguin el millor possible". 

 

La investigació està oberta, caldrà esperar per saber què ha passat.  

Més informació
 

Comentaris