Els famosos contagiats per coronavirus

La crisi del coronavirus afecta cada vegada a més gent arreu del món. La llista de contagiats a Espanya va incrementant-se, entre els quals també destaquen celebritats. El col·lectiu dels polítics és el que més afectats suma de moment, el que preocupa al govern. Aquí a Catalunya destaca el confinament de Janet Sanz, la tinent d'alcaldia d'urbanisme, que ha forçat l'alcaldessa Ada Colau a estar en quarantena per prevenció.

Espanya compta amb el cas d'Irene Montero, la ministra d'Igualtat, que també afecta Pablo Iglesias, que ja està confinat a casa amb ella. El president de VOX, Santiago Abascal, s'ha sumat a aquesta llista en les darreres hores tal com ha confirmat ell mateix a Twitter. Del seu partit també està afectat el secretari general, Javier Ortega Smith, Macarena Olona d'Andalusia i Ana Vega de les Corts Valencianes. Finalment també coneixem el cas d'Ana Pastor, l'expresidenta del Congrés dels Diputats, que ha donat positiu a la prova del coronavirus encara que, de moment, no presenta símptomes.

El líder de VOX, Santiago Abascal

El líder de VOX, Santiago Abascal / Europa Press

I dels polítics, als esportistes. Trey Thompkins, el pivot del Reial Madrid, està infectat i per aquesta raó tot el club ha posat en quarantena als seus jugadors. Als Estats Units, era el positiu del francès Rudy Gobert qui forçava a la suspensió dels partits, abans del contagi del seu company Donovan Mitchell. També tenim positius en el món del ciclisme, ja que Fernando Gaviria​ ha resultat contagiat.

Rudy Gobert   Europa Press

Rudy Gobert / Europa Press

Pel que fa als actors, de moment només es coneix el contagi de Tom Hanks i la seva dona Rita Wilson. El matrimoni es troba confinat a Austràlia després que ambdós donessin positiu a les proves: "Ens sentim una mica cansats, com si estiguéssim refredats, i amb mal al cos. Rita tenia calfreds que venien i marxaven i una mica de febre", explicava ell mateix a Instagram.

 

Tota aquesta situació manté en alerta tots els personatges coneguts, que han engegat una campanya a la xarxa per demanar a tothom que es quedi a casa per prevenció. Als programes de televisió s'han extremat les mesures de seguretat per evitar contagis. Risto Mejide i Patricia Pardo de 'El programa de Ana Rosa' s'han posat en quarantena per evitar agafar el virus, per exemple.

Aquesta por ha arribat a les cases reials europees. En el cas dels reis Felip i Letícia, s'han vist obligats a fer-se les proves del coronavirus després del positiu d'Irene Montero, ja que la Reina va compartir un acte amb ella divendres passat i la podria haver contagiat. Els reis de Noruega estan en quarantena també, com a mesura de prevenció de la propagació del coronavirus. De moment no presenten símptomes, però s'haurien sotmès a un confinament voluntari. 

La reina Letícia, amb Irene Montero en un acte   Europa Press

La reina Letícia, amb Irene Montero en un acte el passat divendres / Europa Press

Una llista que sembla que va afegint contagiats a poc a poc.

Més informació
 

Comentaris