Corinna declina comentar la sortida d'Espanya de Joan Carles I

L'empresària Corinna Larsen no comenta la recent decisió de Joan Carles I de traslladar la seva residència fora d'Espanya, segons han explicat fonts del seu entorn a Europa Press.

El rei emèrit espanyol ha comunicat aquest dilluns a Felip VI que abandona la Zarzuela "davant la repercussió pública que estan generant certs esdeveniments passats" de la seva "vida privada".

Joan Carles de Borbó ha pres aquesta decisió en plena investigació de la Fiscalia del Tribunal Suprem per presumpte cobrament de comissions il·legals per la suposada intermediació en l'adjudicació de l'AVE a la Meca, i d'altres possibles delictes derivats com ara frau a la Hisenda Pública i blanqueig de capitals.

Després de conèixer aquesta notícia, fonts de l'entorn de l'examant de l'emèrit asseguren que l'empresària no fa cap comentari sobre aquesta decisió perquè no té res a veure amb ella.

 

Corinna està sent investigada a Suïssa per ser la beneficiària d'una transferència de gairebé 65 milions d'euros realitzada des d'una fundació, Lucum, a nom del rei emèrit.

Segons ha afirmat ella mateixa, els fons van ser una "donació" de Joan Carles I per "l'afecte" que li tenia, per la qual cosa desvincula el traspàs de les suposades comissions per l'adjudicació de l'AVE a la Meca i insisteix que no va participar en els acords relatius a aquest contracte.

 

Comentaris