Bona sintonia entre Piqué i Felip VI, amb Shakira amenitzant la Copa Davis

El rei Felip no es va voler perdre la final de la Copa Davis de tenis, la que s'ha celebrat a Espanya gràcies a l'organització i promoció de Gerard Piqué. El futbolista ha aprofitat la seva influència per implicar-se en un projecte esportiu que s'ha fet seu, el que demostrava que hagi estat Shakira la cantant encarregada d'amenitzar la tarda.

Els fotògrafs també han captat el fill petit de la parella, Sasha, que gaudia de la semifinal des de la grada. Una tarda molt important per al defensa del Barça, que ha comptat amb el suport de la família i d'amics.

Gerard Piqué i el seu fill Sasha  Europa Press

Gerard Piqué i el seu fill Sasha / Europa Press

Ràpidament es feia viral a Twitter un vídeo en el qual semblava que el rei Felip ignorava deliberadament el futbolista català, però aviat s'ha omplert de fotografies de Piqué i el rei Felip fent bromes, rient i evidenciant una bona sintonia... almenys, momentània. 

El rei Felip i Gerard Piqué, a la grada  Europa Press

El rei Felip i Gerard Piqué, a la grada / Europa Press

Però, com dèiem, una de les grans protagonistes ha estat Shakira. La colombiana ha reaparegut després de mesos malalta amb una actuació que ha posat dempeus tots els assistents. Ha interpretat 'She wolf', 'Tu, tu' i 'La la la', tres cançons que han fet ballar els espectadors de la Caja Mágica.

 

Molts s'han fixat en el canvi de look que ha escollit per aquesta ocasió. Visiblement més morena, amb un color de cabells més fosc. I el conjunt estilístic? Ple de brillant i flocadures. Ha estat ovacionada com mai, el que ha evidenciat que els seus fans tenien ganes d'ella després d'un temps allunyada del focus. 

Shakira posa dempeus els espectadors de la Copa Davis  Europa Press

Shakira posa dempeus els espectadors de la Copa Davis / Europa Press

Shakira actua a la Copa Davis  Europa Press

 Europa Press

 

Una tarda molt especial per a la parella, que han tornat a demostrar que no hi ha res cert en els rumors de crisi que els envolten.

Més informació
 

Comentaris