El contundent i clar missatge de Diego Matamoros a la seva dona Estela

Diego Matamoros fa uns dies que va prendre la decisió d'allunyar-se de la televisió, després de veure com la seva dona, Estela Grande, estava flirtejant amb Kiko Jiménez a 'Gran Hermano VIP'. I ara, uns dies després, ha decidit publicar un contundent missatge a les xarxes socials dirigit a ella. "Qui no entengui que he hagut d'apartar-me dels mitjans de comunicació per la meva salut i per respecte a la meva dona llavors no entén res de res. Com he dit altres vegades, és la meva dona, és la meva vida i on posaré raciocini és en la intimitat de la meva llar, en la privacitat, serenitat, confiança i amor que crec que ens professem els dos serà on haurem de donar-nos les explicacions oportunes, que no justificacions", comença assenyalant.

Seguidament, el fill de Kiko Matamoros deixa clar que "això no treu que el molt o el poc que hagi fet Estela en el concurs em vagi a frenar en la mesura del possible a ajudar-la i si això es veu com que soc un ximple serà aquesta visió de gent curta de mires. Abans de res és la meva dona i la meva companya de vida però també és la meva amiga i no la deixaré caure. No tinc intenció de justificar res, faig el que em dicta el cor, si caic, caic jo i ningú més, és la meva vida, són les meves decisions".

 

En aquest sentit, continua: "Moltes vegades a l'amor, ens enceguen les ximpleries, l'orgull i el contrasentit, a això suma-li la TV i la repercussió de tot això. Ets la meva dona Estela, avui dia m'han fet mal certes coses, m'han remogut pors del passat i m'han rematat, però de tot se surt, un es posa dret i camina de nou. Sé que no ets conscient de tot això i el que ha pogut implicar a tots els nivells. Molts em diuen que et deixi, molts diuen que em faràs de tot en la intimitat, molts diuen que no em mereixes, qui són ells que tant ens coneixen pel que es veu en un programa?"

I conclou: "Jo només sé que et t'estimo, que et conec, que no has estat llesta amb un tipus que t'ha venut a tots els nivells i segons ha sortit del niu t'ha apunyalat, que has jugat amb foc i t'has cremat i malgrat tot, seré aquí, on ningú vol que estigui i on uns altres no estarien. Sóc un ximple? No, no em considero això, em considero sobretot el teu marit i el teu amic i qui no ho entengui ho sento, però no estic per a agradar als altres ni per a permetre que ens trepitgin Tu i jo parlarem en la intimitat i veurem on acabarem però tranquil·la que no et deixaré caure, altres vegades tu hi has estat quan jo he caigut".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quién no entienda que he tenido que apartarme de los medios por mi salud y por respeto a mi mujer entonces no entiende nada de nada. Como he dicho otras veces, es mi mujer, es mi vida y en donde voy a poner raciocinio es en la intimidad de mi hogar, en la privacidad, serenidad, confianza y amor que creo que nos profesamos los dos será donde tendremos que darnos las explicaciones oportunas, que no justificaciones. Eso no quita que lo mucho o lo poco que haya hecho @estelagrande en el concurso me vaya a frenar en lo posible a ayudarla y si eso se ve como un tonto será esa visión de gente corta de miras, ante todo es mi mujer y mi compañera de vida pero también es mi amiga y no la voy a dejar caer sola. No tengo intención de justificar nada, hago lo que me dicta el corazón, si me la pego, me la pego yo no nadie más, es mi vida, son mis decisiones. Muchas veces con el amor, nos ciegan las tonterías, el orgullo y el sinsentido, a eso súmale la tv y la repercusión de todo esto. Eres mi mujer Estela, a día de hoy me han hecho daño ciertas cosas, me han removido miedos del pasado y me han rematado, pero de todo uno sale, se pone uno en pie y camina de nuevo. Sé que no eres consciente de todo esto y lo que ha podido acarrear a todos los niveles, muchos dicen que te deje, muchos dicen que me vas a hacer de todo en la intimidad, muchos dicen que no me mereces, quiénes son ellos que tanto nos conocen por lo que se ve en un programa? Yo solo sé que te quiero, que te conozco, que no has sido lista con un tipo que te ha vendido a todos los niveles y según ha salido del nido te ha apuñalado, que has jugado con fuego y te has quemado y pese a todo, voy a estar ahí, donde nadie quiere que esté y donde otros no estarían. Soy un tonto? No, no me considero eso, me considero sobre todo tu marido y tu amigo y quien no lo entienda lo siento, pero no estoy para agradar a los demás ni para permitir que nos pisoteen. Tú y yo hablaremos en la intimidad y veremos donde acabaremos pero tranquila que no te voy a dejar caer, otras veces has estado tú cuando yo me he caído. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

A post shared by Diego M. Flores (@diegomatflo) on

 

Comentaris