Concha Velasco: "No ens vam divorciar perquè no podíem pagar l'advocat"

Concha Velasco es troba en un moment molt dolç: fa 80 anys just quan comença a representar una obra escrita pel seu fill. Per tal de promocionar-la ha acudit al programa d'Alfons Arús a Antena 3, un entrevista que ha analitzat Pilar Eyre en la seva columna de 'Lecturas'.

"L'hem vist al programa d'Alfons Arús somrient i afable com una àvia afectuosa. Però la gran actriu té el seu caràcter. Dono fe", engega.

Concha Velasco : : Europa Press

Concha Velasco / Europa Press

I és que la cronista reial recorda una anècdota que deixa en evidència l'actriu: "Fa anys proclamava sense complexos que estava arruïnada. Jo vaig explicar que llavors guanyava 15.025 euros, el que no li arribava per pagar els deutes que li havia deixat la mala gestió de Paco Marsó: "Pilar, no ens vam divorciar perquè no teníem diners per a l'advocat. A més a més, què ens anàvem a repartir? Els deutes?", li hauria dit Velasco quan van coincidir a maquillatge. 

 

Pilar Eyre va publicar-ho, el que va comportar que Concha s'enfadés: "Va dir coses de mi terribles... Però no només ella. Un dia em va abordar Marsó escopint foc: "Tu! Amb tu volia jo parlar! Jo seré un mal marit, però he estat sempre un bon empresari amb una gran admiració per Concha. I l'única cosa que he volgut és que brillés com es mereix. Ha tingut tots els capricis, des de vestits fins a decorats". A més a més, em va explicar que per a 'La Truhana' van contraure un deute de gairebé un milió d'euros amb Hisenda". 

Concha Velasco

Concha Velasco

"El vestuari de Concha, del segle XVII, va ser fastuós. Hi havia ballarins, música en viu, l'hòstia en vers. I amb 'Hello, Dolly' es va portar el decorat des d'Itàlia, el que va costar dos milions d'euros. Ho vam haver de tirar gairebé tot perquè no cabia a l'escenari del teatre Calderón. Jo a Concha l'he estimat molt i, per ella, he fet moltes bogeries". Unes declaracions que ara recupera Pilar Eyre.

Més informació
 

Comentaris