Resposta contundent de Clara Lago a les crítiques pel seu cos

Instagram és el paradís dels detractors dels famosos. Cada vegada que alguna persona coneguda publica una foto en banyador reben crítiques i crítiques sobre el seu físic, especialment les dones. Un masclisme molt present a la xarxa que s'accentua gràcies a l'anonimat dels perfils. Una de les actrius que més pateix les conseqüències és Clara Lago, que ha volgut aprofitar una entrevista a 'El Correo' per denunciar aquesta situació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de claralago1 (@claralago1) el

Assegura que cada cop que publica una foto rep els mateixos comentaris: "Estàs molt prima", "Has de menjar més" o "Estaries més guapa si pesessis més". Què pensa al respecte? "Estic una mica farta que s'estiguin fixant tota l'estona en el meu pes. Tinc aquesta constitució, menjo sa i entreno diàriament, així que no engreixo. Mai no he estat una dona curvilínia i això que m'hauria agradat. No m'importaria tenir tres talles més de sostenidors. Però, escolta, accepto el que tinc encantada".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de claralago1 (@claralago1) el

Lago publica un munt de fotos mentre practica running i, a més a més, mostra que segueix una dieta vegana molt estricta: "Va ser una decisió per un tema ètic i moral de tall ecologista. M'aporta una tranquil·litat a nivell de consciència important. A més a més de saludable, em sento plena d'energia i les meves anàlisis anuals demostren que estic perfecta". Explica que no pren productes d'origen animal i que intenta fer servir el mínim plàstic possible, per exemple: "A mi el tema mediambiental és el que més em toca. Entre tots els projectes, m'he fixat en un software per a la construcció de plantes solars".

Més informació
 

Comentaris