Chiqui de 'GH': "He viscut un autèntic infern per culpa del meu marit"

Chiqui de 'Gran Hermano 10' h acaparat molts titulars aquesta setmana, des que va sortir a la llum que s'ha separat del seu marit després de deu anys junts i dues filles en comú: "És cert, pel bé de les meves filles i del meu", deixava caure a Instagram. Una afirmació que feia obrir els ulls dels directius de 'Sábado Deluxe', que ràpidament es posaven en contacte amb ella per tancar una entrevista en la qual expliqués què havia passat.

El resultat? Un autèntic drama, el que ha fet les delícies dels teleespectadors del programa de Telecinco. I és que la col·laboradora de televisió ha confessat que ha viscut "un autèntic infern".

"No explicaré amb detalls el que va passar perquè va ser molt fort. He tingut por, tant per mi com per les meves filles. Fa sis mesos que estic en tractament psicològic", deia només començar l'entrevista.

Chiqui de 'GH' parla del seu traumàtic divorci  Telecinco

Chiqui de 'GH' parla del seu traumàtic divorci Telecinco

La seva relació amb Borja no ha estat un camí de roses, però fins ara no hauria arribat a aquest nivell: "Borja no es feia responsable de les nenes ni de la casa ni de res. Es passava 16 hores davant de l'ordinador i em tenia prohibit terminantment entrar a l'habitació on estava ell amb l'ordinador. El dia a dia com a parella no era bo i cada vegada estàvem pitjor. Feia dos anys que no teníem relacions íntimes", ha revelat.

"Ho he aguantat tot per les meves filles, però ara sóc una dona alliberada. No podia sortir, reia del meu físic, el dia en el qual em vaig posar de part de la nostra segona filla ell estava amb l'ordinador i jo amb contraccions, mentre ell no em preguntava ni com estava. Ara em diuen que jo tenia una bena als ulls... No ho sé. La gent no canvia per molt que t'ho diguin", deia mentre plorava en directe.

 
Chiqui de 'GH' plora a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Chiqui de 'GH' plora a 'Sábado Deluxe' Telecinco

Una entrevista molt dura en la qual ha tret a la llum el malson que ha viscut aquests últims anys.

 

Més informació
 

Comentaris