Més detalls del drama de Chiqui de 'GH': "El marit la tenia aïllada"

Chiqui de 'Gran Hermano 10' es convertia en protagonista de la premsa del cor durant els últims dies del 2019, com a conseqüència de la seva separació del marit després d'una dècada junts. El problema? Que ha estat una ruptura traumàtica que ha tret a la llum "l'infern" que ha viscut al seu costat. "No explicaré amb detalls el que va passar perquè va ser molt fort. He tingut por, tant per mi com per les meves filles. Fa sis mesos que estic en tractament psicològic", deia només començar l’entrevista a 'Sábado Deluxe'.

"Ho he aguantat tot per les meves filles, però ara sóc una dona alliberada. No podia sortir, reia del meu físic, el dia en el qual em vaig posar de part de la nostra segona filla ell estava amb l'ordinador i jo amb contraccions, mentre ell no em preguntava ni com estava. Ara em diuen que jo tenia una bena als ulls... No ho sé. La gent no canvia per molt que t'ho diguin", afegia.

Chiqui de 'GH' parla del seu traumàtic divorci  Telecinco

Chiqui de 'GH' parla del seu traumàtic divorci / Telecinco

Un drama que 'Sálvame' està esprement al màxim, el que s'ha demostrat durant el programa d'aquest dijous. Han entrevistat la germana de Chiqui, que ha donat més detalls al respecte: "Ella va obrir la boca quan no podia més. Estava enamorada, tenia una bena en els ulls i ha costat molta feina treure-li. Els papers de la separació estan tots fets. No hi haurà tornada. Bastant té la pobra amb haver estat aguantant tant de temps allà en silenci". 

 

"Ella estava callada, la tenia totalment anul·lada. Tenia molta personalitat, però des que estava amb ell que s'havia quedat totalment aïllada. Allà es feia el que ell volia. Jo he estat vivint amb ells i moltes vegades li dèiem a ella que no ens agradava Borja. Ell no mostrava aquesta doble cara. Jo li he buscat feina i ell res. Li trobàvem feina i ell no volia. Ha fet que Chiqui pateixi molt. No sabeu el patiment que li ha provocat. No podia explicar-li les coses ni a les seves amigues", explica. 

Chiqui de 'Gran Hermano', a 'Sábado Deluxe'  Telecinco

Telecinco

Una germana que s'alegra de la separació, ja que creu que li farà molt de bé a Chiqui: "Des que es va quedar embarassada de la segona nena que no era persona, ni dona ni res". Una història dura a la qual hauria posat punt final.

Més informació
 

Comentaris