El pare de Chenoa la fa quedar malament: "Visc al carrer"

Chenoa passarà per l'altar el pròxim 14 de juny, una boda que la té molt emocionada. La cantant donarà el "sí, vull" a Miguel Sánchez, el cirurgià i uròleg que va conèixer fa poc més d'un any. En aquests últims mesos s'han mostrat molt enamorats, el que provoca que la triunfita estigui acaparant un munt de titulars. De moment ha transcendit que serà una boda civil que tindrà entre els convidats la majoria dels seus companys d'edició d'OT.

Que ara sigui notícia també ha tingut conseqüències negatives, per això, ja que el seu pare biològic s'ha posat en contacte amb la revista 'Pronto' per dedicar unes paraules molt dures a la seva filla. 

Chenoa, a la portada de la revista 'Pronto'

Chenoa, a la portada de la revista 'Pronto'

Chenoa no té relació amb el seu pare biològic i, de fet, ha confessat que caminarà cap a l'altar del braç del marit de la seva mare, a qui considera el seu pare. Fa només unes setmanes, el pare biològic va demanar-li feina públicament i va denunciar que estava vivint al carrer. Ara continua aquest relat en una entrevista a la revista.

 

"Estic vivint pràcticament en la indigència. Publicació la meva biografia en uns mesos i se sabrà tot. Fa temps que li dicto els meus records a una amiga periodista. A aquella filla que em nega, per fi l'ha deixat anar el clan que té al seu voltant perquè es pugui casar i ser feliç... Per la meva part, m'uneixo a la seva felicitat i espero que formi una família maca, s'ho mereix", explica. "Jo sóc un pobre home, el que menys vull d'ella són els diners. A la boda aniria disfressat, només per veure-la", ha confessat en un discurs que de ben segur que fa poca gràcia a Chenoa.

Chenoa i el seu promès :: Europa Press

Chenoa i el seu promès / Europa Press

Seria molt dur i complicat per Chenoa que el seu pare biològic complís la promesa de publicar unes biografies que segurament la deixarien en una posició molt complicada.  

Més informació
 

Comentaris