Chenoa, amb una malaltia ginecològica que li complica ser mare

Carlota Corredera acaba de publicar 'Hablemos de nosotras', un llibre en el qual recull diverses entrevistes amb famoses de diversos àmbits. Del grup de cantants, destaca la conversa que va mantenir amb Chenoa, qui es va sincerar com mai havia fet.

Primer de tot va voler reivindicar el masclisme que encara està present en el món de la música però també en la vida en general: "Com a dona pateixo desigualtat en el perfil. Si la meva manera de ser és molt potent o sóc molt elevada en el meu to de veu i en la meva personalitat... doncs se'm critica molt més que a un home".

"Aviat va descobrir que el seu perfil en una dona hi ha qui ho veu com una amenaça, però deixar de brillar per calmar inseguretats alienes no va amb ella", la presenta l'escriptora. I és que la crítica cap al masclisme és constant a l'entrevista: "Sempre em fan preguntes sexistes. No saben què he fet o què estic fent. Si no em veuen a la tele, no saben què estic fent". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Pronto descubrió que su perfil en una mujer hay quién lo siente como una amenaza, pero dejar de brillar para calmar inseguridades ajenas no va con ella”. Así escribo sobre @chenoa en #Hablemosdenosotras 💜 Y esto me cuenta ella en nuestra charla: “Como mujer, sufro desigualdad en el perfil. Si mi forma de ser es muy potente o soy muy elevada en mi tono de voz, en mi personalidad... pues se critica mucho más que en un hombre”. La conversación completa sobre feminismo, sororidad, música, amor y desamor mañana jueves 21 en #Hablemosdenosotras #tengomilformasdedecirtequeséquetodoirábien #felicidadeschenoa #vivaelamor ❤️

Una publicación compartida de Carlota Corredera (@carlotacorredera) el

Ara bé, la part de la conversa que més ha sorprès ha arribat després: quan han tocat el tem de la maternitat. A Chenoa li han insistit molt en aquests últims anys sobre això, el que torna a passar ara que s'ha compromès. Una de les preguntes més recurrents que li fan és si té pensat ser mare, el que li molesta. 

I és que Chenoa no ha estat mare perquè no ha volgut, però també perquè ha tingut problemes ginecològics. Una malaltia que no havia transcendit fins ara: "He patit endometriosis, principi de càncer d'úter, quists... De fet, m'han operat dues vegades de laparoscòpia".

"A mi em preguntaven si volia ser mare en una època en la qual potser sí que volia, però no podia. Abans sí que em frustrava, se'm veia a la cara. Però ara ja no", afegeix.

 
Chenoa, en una gala contra el càncer  Europa Press

Chenoa, en una gala contra el càncer / Europa Press

Chenoa està vivint un moment molt dolç, immersa en la preparació de la seva boda amb el metge Miguel Encinas. Es preveu una gran reunió d'exconcursants d'OT, però la gran incògnita és si convidarà David Bisbal. Veurem la preuada foto?

Més informació
 

Comentaris