Chenoa, de comiat de soltera sorpresa i ben original

Chenoa es casarà amb el metge Miguel Sánchez el pròxim 14 de juny, una boda que tindrà lloc a Mallorca i que reunirà els millors amics de la cantant. El compromís de l'exconcursant d'Operación Triunfo ha estat una notícia bomba, del qual encara se'n parla. Encara queden uns mesos, però ja ha confessat que està immersa en els preparatius.

Un element indispensable dels enllaços? Els comiats de solter, que normalment tenen lloc poc abans de la boda... però que Chenoa ha volgut avançar.

Unes amigues de tota la vida de la cantant li haurien preparat un comiat de soltera, una festassa sorpresa amb la qual han volgut celebrar el futur matrimoni. Així ho ha explicat Chenoa a Instagram, en publicar una fotografia que la mostrava amb un gest d'estupefacció: "Quan les teves amigues de tota la vida et fan una sorpresa que no esperes... meravella. Comencen els comiats de soltera".

Se la veu asseguda en un carro de maletes, amb les mans al cap i envoltada d'un munt de paquets nadalencs. Darrere seu? Dues amigues amb jerseis de rens típics de Nadal. 

 

Expliquen que haurien gaudit d'una sessió de SPA i massatges, tal com s'entreveu en una fotografia que va acompanyar d'un text que fa pensar que vindran més festes d'aquest tipus: "Comencen els comiats de soltera. Amiguis és bé. Sense maquillatge i bogeria". 

Chenoa celebra el primer comiat de soltera  Instagram

Chenoa celebra el primer comiat de soltera / Instagram

De ben segur que a la boda de Chenoa es congreguen un munt de cantants famosos. Sembla que anirà compartint el procediment de l'organització de l'enllaç, el que farà les delícies dels seus seguidors. 

Més informació
 

Comentaris