El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chelo García-Cortés, entre llàgrimes contra els companys de ‘Sálvame’: “Pareu o destrossareu la meva dona”
  • CA

Chelo García-Cortés es va convertir en la protagonista del cap de setmana gràcies a la seva dona. Fa trenta anys que estan juntes, però fins ara sempre s’havia mantingut en l’anonimat perquè no volia viure sota la mateixa pressió mediàtica que la col·laboradora de ‘Sálvame’. Un paparazzi les va enxampar fent-se un apassionat plató a la platja fa unes setmanes, per això; una fotografia que va acabar com a portada d’una revista i que ho va canviar tot.

 

Podíem posar cara a la misteriosa parella de Chelo, el que va provocar que creixés una gran curiositat entre els teleespectadors de Telecinco. A què es dedica? Com és? Hi havia un munt de preguntes a resoldre, el que va sumar-se al rumor que deia que la periodista era una de les concursants estrella de la pròxima edició de ‘Supervivientes‘. És veritat? Com és que ha acceptat la proposta de la cadena? La pròpia Chelo va acabar confessant quin seria l’únic motiu que la motivaria a fer-ho: els diners. I és que al llarg d’aquests anys hauria acumulat un important deute amb Hisenda… un deute que no pagaria ni venent la seva casa de Castelldefels.

 

Tota aquesta situació va motivar la dona de Chelo a donar la cara i va deixar tothom bocabadat en concedir una entrevista a ‘Sábado Deluxe’. Quant va cobrar per això? Una autèntica milionada, gairebé 20.000 € per menys de dues hores. El més fort de tot plegat va ser que va arribar a confessar que els problemes econòmics que estan travessant l’ha portat a patir una depressió

 

Chelo García-Cortés i la seva dona, Marta, a ‘Sábado Deluxe’ | Telecinco

 

Des de llavors, tots els col·laboradors de ‘Sálvame’ n’estan parlant. Van quedar meravellats amb la ‘fragilitat’ de la dona de Chelo, que consideren que no està preparada per defensar a plató la seva dona quan comenci a concursar a ‘Supervivientes’. L’han deixat verda, així com a Chelo. Especialment durant la tarda d’aquest dimarts, quan van centrar tot el programa a parlar sobre elles.

 

Va ser una tarda molt dura per a Chelo, que no donava l’abast per defensar-se a si mateixa i a la dona davant dels atacs dels companys. Finalment no va poder evitar esclatar a plorar desesperada, i és que va haver d’escoltar els seus ‘amics’ posant en dubte que la seva dona estigui malalta i que necessiti diners o tractaments. Això va ser la gota que va fer vessar el got, el que li fa replantejar-se la decisió de marxar a Hondures: “No puc més. Ho heu aconseguit. M’heu pres les ganes del que volia fer. M’heu pres les ganes del somni més gran de la meva vida. És això el que volíeu?”. 

 

Chelo García-Cortés a 'Sálvame'
| Telecinco

 

No parava d’imaginar-se la seva dona -que sempre ha estat completament aliena al cercle mediàtic de ‘Sálvame’- havent-se d’enfrontar als seus companys, el que la posava molt nerviosa: “No m’atreveixo a deixar-la aquí, perquè això és una bogeria. Em fa por. No dormo a les nits perquè tinc por. Si he de renunciar al meu sou, ho faré. Renunciaré abans que vingui. En quina mala hora va venir al ‘Deluxe’… M’aterra no poder protegir-la”. 

 

 

Els companys van acabar demanant-li perdó en adonar-se que s’estaven passant. Ara bé, és poc probable que es tornin més suaus arran d’això… Quant trigaran a tornar a carregar contra elles? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa