Chabelita Pantoja, objecte de burla pel seu primer videoclip

Chabelita Pantoja ha aconseguit el seu objectiu, s'ha fet veure més que mai. La filla petita d'Isabel Pantoja s'ha estrenat en el món de la música amb una cançó que no ha deixat ningú indiferent.

'Ahora estoy mejor' és la seva estrena musical, una entrada en el món del reggaeton que ha vingut acompanyada d'un videoclip que ha deixat tothom amb la boca oberta. Per què? Primer de tot, pels conjunts estilístics que ha lluït Chabelita. L'estètica? D'allò més cridanera i sensual.

Cueta alta, granota vermella i escotada de làtex i ungles de gel llargues. Tot, envoltada de cotxes de luxe. Què podia sortir malament? Així apareix Isa en un primer moment, quan la podem sentir cantar per primer cop. Un look que alterna amb un format per un body de cuir amb flors a la part de dalt i flocadures a la cintura. L'últim? Una dessuadora XL de brillants amb 'I love NY' escrit, sense pantalons però sí unes botes negres. 

 
Videoclip de la cançó de Chabelita  Youtube

 Youtube

Chabelita Pantoja, en el videoclip de la seva cançó  Youtube

 Youtube

Chabelita, en el seu videoclip  Youtube

 Youtube

La jove de 23 anys prova sort en el món de la música, acompanyada d'un cos de ball format per dues amigues i dues ballarines professionals. Per tal d'executar la coreografia ha realitzat diverses classes de ball, però no ha aconseguit agradar als fans. I és que l'han deixat autènticament verda: "És una coreografia de fi de curs. Pensava que no es podia superar a Leticia Sabater o Yurena en tronades, però sí", "Isabel Pantoja, ets arrítmica ballant, filla" o "He vist jubilats en rehabilitació dels malucs amb millor mobilitat que Isa Pantoja". 

El pitjor de tot, per això, ha estat el que li han dit sobre l'estil de la roba o la manera de cantar... En resum? No ha agradat gens ni mica i Isa Pantoja s'ha convertit en diana de centenars de crítiques: "Quin horror tot", "La vergonya aliena que he sentit en veure això no l'havia sentida mai" o "Pot tenir més autotune la seva veu? No" són, de fet, dels més suaus que ha rebut. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?