Chabelita Pantoja sorprèn en anunciar un canvi de vida radical

Chabelita Pantoja ha deixat els seus seguidors amb un pam de nas en anunciar que canvia de vida radicalment. Fins ara, la filla d'Isabel Pantoja col·laborava a 'El programa de Ana Rosa' i ho compaginava amb la seva faceta d'influencer a Instagram. Doncs bé, ara deixarà tot això enrere i comença una nova etapa a la universitat.

Serà el primer cop que cursi estudis superiors, el que l'omple d'orgull: "Als meus gairebé 25 anys començo la meva etapa universitària. Començo una nova etapa, aquesta que tenia pendent amb mi mateixa. M’he passat la vida vivint-la com he volgut, marcant els meus propis tempos i gaudint de cada segon. Han estat tres mesos de nervis i incertesa, fins i tot plors, per estudiar-ho tot des del mes de juny per poder fer la prova d’accés a la universitat que em correspon. Suposo que tornaré a sentir tot això durant els pròxims quatre anys. Però estic segura que tinc totes les ganes del món".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ISA✨ (@isapantojam) el

 

"Ara em sento completament feliç. Compaginar tot això amb els meus estudis serà un orgull. Gràcies al meu fill i el meu xicot per animar-me, posar-m’ho tot tan fàcil i ser tan generosos amb mi", afegia. Tot, després de destacar que serà la primera Pantoja que vagi a la universitat. 

Isa, mare d'un nen de 7 anys, ha decidit estudiar Dret a Cadis: "Vull defensar els meus drets i els de la meva mare. Ella ho ha passat molt malament, no sé quins advocats tenia... Està molt orgullosa de mi". Qui també ho està és el seu germà, Kiko Rivera, que l'ha felicitat públicament.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muy orgulloso de tus logros hermana @isapantojam Te quiero ❤️

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

 

Una nova vida que començarà en un parell de setmanes, el que l'omple d'expectació i emoció.  

Més informació
 

Comentaris