Chabelita Pantoja explica el motiu de la seva pèrdua de pes evident

Chabelita Pantoja ha experimentat un canvi físic molt sorprenent durant el confinament, el que va aprofitar al màxim per aprimar i posar-se en forma. Mitjançant una dieta molt estricta i sessions d'exercici intenses i regulars, la filla d'Isabel Pantoja va arribar a pesar menys de 45 kg. Figura prima, esvelta i tonificada. 

Després de perdre tota el poc greix que li quedava, la influencer va optar per imposar-se un nou repte: guanyar massa muscular. Ella mateixa ho ha explicat en diverses publicacions a Instagram: "No sóc partidària de fer servir el pes com a únic marcador de progrés, ja que no és la mesura més precisa de salut ni de benestar. En el meu cas, ja no puc perdre més greix així que he de guanyar massa muscular".

Els seus plans van haver d'aturar-se perquè va patir una lesió a l'esquena que va obligar-la a parar en sec. Des de llavors pràcticament no entrena, però això no vol dir que hagi deixat d'aprimar. Així ho evidencien les fotos que publica, que han començat a preocupar els seus seguidors perquè apareix molt prima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new version🦋 . Total look @pioncebae

Una publicación compartida de ISA✨ (@isapantojam) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ISA✨ (@isapantojam) el

Com ho explica? Ella mateixa afirma que és culpa dels nervis que passa: "Estic passant uns dies molt nerviosa... Per això aprimo, perquè d'exercici n'estic fent molt poquet. El problema són les preocupacions i les responsabilitats que tinc".

 
Chabelita Pantoja   Instagram

Instagram

I això que està travessant un moment molt bo, gràcies a la reconciliació amb la seva mare i el germà, els nous projectes professionals que li han ofert i la possible boda amb el seu xicot. 

Més informació
 

Comentaris