Chabelita Pantoja denuncia Justo Molinero després d'uns insults greus

Chabelita Pantoja ha decidit demandar Justo Molinero dos mesos després que el locutor pronunciés unes declaracions incendiàries en les quals la insultava directament.

Els problemes familiars dins de la família Pantoja han fracturat la imatge d'unitat, el que s'ha evidenciat en el distanciament entre Chabelita i Kiko Rivera. Isabel Pantoja es troba entre l'espasa i la paret, encara que públicament ha denunciat l'actitud de la seva filla.

Tothom parla de la mala relació que viuen entre ells, el que va motivar Justo Molinero a comentar-ho. Ho va fer d'una manera molt desafortunada, per això, el que li ha comportat una demanda per injúries i calúmnies. La demanada ha estat acceptada a tràmit i el pròxim 22 de novembre es veuran les cares en el jutjat de Santa Coloma de Gramanet, on tindrien prevista una sessió de conciliació.

Justo Molinero  Europa Press (1)

Justo Molinero / Europa Press 

Què va dir Molinero? La resposta a una pregunta que s'interessava per la seva opinió sobre l'absència d'Isabel Pantoja durant la presentació de la primera cançó de la filla: "Kiko Rivera dona la vida, la sang i el que sigui per la seva mare i Chabelita és més deixada. Ens ha sortit p...".

Van deixar-lo verd, en pronunciar públicament un insult així d'una manera molt gratuïta. Dies després, davant l'allau de crítiques, va demanar perdó: "Va ser un moment d'eufòria i estic molt penedit. Demano mil perdons a les persones que s'hagin pogut sentir ofeses". 

 
Chabelita Pantoja  Telecinco

Chabelita Pantoja / Telecinco

El mal ja estava fet, per la qual cosa Chabelita ha procedit a denunciar un locutor que havia arribat a ser molt amic de la seva mare. 

Més informació
 

Comentaris