Entrevista picant a Cepeda d’OT: masturbació i crítiques per calb

Luis Cepeda ha estat el protagonista de l'últim programa de 'La Resistencia'. Es tracta d'un dels concursants més mediàtics de les últimes edicions d'Operación Triunfo, un cantant molt estimat que no s'ha tallat un pèl durant l'entrevista amb David Broncano.

L'objectiu era saber com està vivint el confinament, però sorprenia que fos l'entrevistat qui duia el guió de la conversa: "Tinc escrit en uns apunts el que vull dir i l'esquema que vull que seguim. Primer, enviar una salutació a Roberto Leal. En segon lloc, respondre la teva mítica pregunta sobre quantes relacions sexuals hem tingut l'últim mes. Després, intentar no plorar quan em preguntis per què em diuen "Cepeda calb" i, finalment, riure una mica".

No podia faltar la pregunta sobre sexe, com el cantant endevinava. El problema? Que vivint sol durant el confinament no ha tingut gens d'activitat: "Crec que la resposta està clara tenint en compte que visc sol...". Una resposta que donava ales al presentador per anar més enllà: "També compta la masturbació...", tot incitant-lo en un joc al que Cepeda sí que va entrar: "Llavors ho faig cada dia. Encara que la p... èpica és la que es fa després de diversos dies".

 

Una conversa picant i pujada de to que derivava en explicar per què els fans es riuen d'ell i li diuen que està calb: "És una manera que tenen els nens rata i els haters d'insultar sense arribar a insultar. Si li dius fill de p... a algú, doncs potser et poden arribar a tancar el compte. En canvi dir calb a algú doncs no és tan dolent. Encara que quan ve tothom a dir-t'ho en massa és una mica estrany".

L'últim punt en l'esquema que havia preparat apuntava a què tocava una estona de diversió. I dit i fet. Broncano decidia que el molestaria deixant-lo penjat durant la connexió. Silenciaven els micròfons sense avisar-o i el deixaven en espera mentre tocaven una cançó. Amb tot, una entrevista esbojarrada que ha agradat molt als seus seguidors.  

 

Comentaris