Cepeda d’OT fa un lleig a una fan ‘de broma’ i respon les crítiques amb insults

En Cepeda d'OT segueix acaparant titulars negatius. La polèmica el persegueix, el que no estranya tenint en compte com rep les crítiques negatives. Sembla que encara no s'ha fet a aquest preu de la fama, el que s'evidencia amb els insults que dedica als detractors setmana rere setmana. L'última controvèrsia? Un vídeo que s'ha filtrat en el qual se'l veu demanant a una fan que no el toqui de molt males maneres. Els seguidors del cantant l'han deixat verd davant d'aquesta grollera actitud, la que no entenen tenint en compte que la jove en qüestió havia fet cua perquè Cepeda li signés un disc.

El boom ha estat molt fort i les crítiques cap a l'extriunfito no s'han fet esperar. Ell, per això, va voler justificar-se dient que el vídeo estava tallat: "Era una broma, el vídeo continua amb un 't'ho has cregut? Era una broma, vine aquí". Torno a explicar-lo en veure massa missatges privats reportant el vídeo de la signatura de discos. Em sembla lamentable explicar això, ja que es tracta d'una campanya d'assetjament per part de gent que es dedica exclusivament a això". Un clima de tensió que s'evidenciava amb una resposta de Cepeda a una crítica que no deixava ningú indiferent: "Saps què és lamentable? Que Twitter no exigeixi un DNI i un nom real i visible en crear un compte per poder denunciar uns fills de p... com tu. Voleu que sigui persona? Aquí ho teniu". Què havia escrit el noi? "És lamentable això de Cepeda, com li diu a una noia que ni abraçades ni que la toqui. Escolliu bé abans de fer famós algú".

Critica a Cepeda  Twitter

Twitter

 
Imatge

Twitter

 

"Seré gilip..., cantaré malament, calb, subn... tot el que vulgueu. Però mala persona amb la gent que em segueix? Mai a la vida. Abans de criticar o insultar algú, si us plau, informeu-os. Això va per vosaltres i pels mitjans. Us deixo la resposta de la persona del vídeo al personatge que l'ha penjat, intentant el que bàsicament està aconseguint", escrivia visiblement indignat.

Una nova polèmica arran d'una 'broma' que no ha fet massa gràcia als seus seguidors. Cepeda torna a demostrar que no pensa aguantar certes crítiques, amb una actitud que el torna a col·locar en el centre de la diana. 

Més informació
 

Comentaris