Cepeda, enfurismat davant les cruels burles sobre la seva calvície

Luis Cepeda va captivar els teleespectadors d'Operación Triunfo 2017. El seu enamorament d'Aitana, una de les finalistes, el va col·locar en la primera línia mediàtica. Bona veu, guapo, simpàtic... Semblava tenir-ho tot per triomfar, el que va acabar demostrant mesos després de ser expulsat: quan va començar a omplir sales de concerts. Aquesta setmana ha arribat a les plataformes digitals el seu primer single 'Mi reina', que ha generat un boom considerable. Ara bé, això no impedeix que avui s'estigui parlant d'ell per una polèmica que no té res a veure amb la música.

El gallec va començar a seguir el joc d'alguns fans que es reien d'ell i el titllaven de calb, una característica que no té ni de bon tros. Twitter es va omplir de conyes i de missatges de "Cepeda Calvo", que ell mateix promocionava per fer la gràcia. Ara bé, aquestes últimes setmanes han començat a passar-se i el cantant ha volgut demanar que parin amb la brometa. Una súplica que no ha tingut efecte... el que l'ha fet enfadat fins a tal extrem que ha publicat un comentari que l'ha deixat en evidència.

Unes paraules molt desencertades en les quals insulta, directament, els seus detractors: "Fa gairebé sis mesos que llegeixo 'Cepeda Calvo', fruit d'una interacció amb els fans que des de fora no es va entendre. Sis mesos llegint nenes de 14/16 anys acatant ordres de youtubers o simplement per moda. Nois, que tinc cabell! Ho sento. I molt més que vosaltres. I el tindré molt temps per genètica".

"És una sensació doble. Em fa gràcia que s'aferrin a una idea que creuen que em molesta, donant visites i monetitzant Youtube per cada comentari. I, a la vegada, sento pena pel baix intel·lecte que demostren les generacions venidores. Ho havia de dir perquè no ho entenc. Segueixin, si us plau", acabava contundentment.

Missatge Luis Cepeda a Instagram

Missatge Luis Cepeda a Instagram

 

Aquest missatge va generar-li un munt de crítiques, ja que consideraven que s'havia passat tres pobles. Davant del revolt que havia causat, va acabar eliminant el missatge... però el mal ja estava fet. I és que ha tornat a revifar una polèmica que semblava oblidada.

 

Finalment, ha tornat a escriure un comentari demanant que acabi aquesta bogeria: "Mai diré res més d'això. Fa massa temps que rebo aquest derrocament. Que serveixi d'exemple si alguna vegada us intenten humiliar de qualsevol forma. Perseguiu la vostra felicitat i mai no feu el mateix a ningú. S'ho mereixi o no".

Seguiran publicant el meme amb la seva cara en un muntatge amb un home calb? Començarà a fer-ne cas omís o tot empitjorarà encara més?

 

Comentaris