Sorpresa a Mediaset: cancel·len ‘Cazamariposas’ després de set anys

Nuria Marín i Nando Escribano ho han confirmat en directe: Mediaset ha decidit cancel·lar 'Cazamariposas' després de set anys en antena. El programa del cor va néixer a Divinity, un espai més juvenil i informal que criticava els famosos amb un to més àcid i divertit que la resta de tafaneries de Telecinco. Mai no ha tingut una audiència de rècord, però els teleespectadors eren fidels i aplaudien les ocurrències dels redactors.

En el programa d'aquest dijous, els presentadors han volgut donar les gràcies a la cadena per haver confiat en ells durant tant de temps. Visiblement emocionats, s'han posat floretes: "Volem agrair a la gent que hàgem estat gairebé set anys. Quants programes de televisió poden dir que han aguantat set anys en emissió? Moltes gràcies a vosaltres, aquells que ens veieu i ens doneu suport, però també a aquells que ens critiqueu".

 

"Morirem matant. La nostra ironia no s'acaba aquí i, sobretot, marxem orgullosos de la feina feta", han anunciat. La cadena els deixa 12 programes més, amb la qual cosa l'última emissió serà el 14 de febrer. Què faran els presentadors ara? Algunes fonts asseguren que Telecinco estaria preparant un espai similar a aquest que estaria presentat per Nuria Marín, encara que no està confirmat. Ells de moment han volgut deixar clar que esperen engegar altres projectes: "Érem uns nens i van apostar per nosaltres, encara que no teníem ni idea de què estàvem fent. Ens han deixat fer de tot, presentar, dirigir, experimentar... I gràcies a això hem descobert un llenguatge televisiu que s'han copiat altres programes. Hi haurà noves oportunitats, per a tots".

Una cancel·lació inesperada que deixa un espai a Divinity que hauran d'omplir. Caldrà veure quins projectes ofereixen finalment als presentadors. 

Més informació
 

Comentaris