Entrevista bomba de la presumpta amant de Cayetano Rivera: "No ho podíem deixar"

La presumpta infidelitat de Cayetano Rivera a Eva González va generar un autèntic terratrèmol mediàtic fa uns mesos, però no ha estat fins ara que l'amant ha donat la cara en un plató de televisió. 'Viva la vida' l'ha convençut i ha donat la seva versió en directe, durant una entrevista que ha deixat tothom amb la boca oberta. El més sorprenent de tot, però, ha estat que el programa ha decidit contractar-la com a col·laboradora habitual... quan aquella entrevista suposava el seu primer cop a televisió.

Una revista va publicar les fotos que demostrarien que Karelys Rodríguez deia la veritat, que havien mantingut una relació secreta durant sis anys. L'advocada revelaria, posteriorment, que la pressió de la premsa l'estava afectant molt. Com és que ara decideix començar a treballar en un programa del cor? Cayetano i Eva van decidir no pronunciar-se al respecte i van superar la polèmica, encara que aquest cap de setmana han tornat a ser notícia per culpa de la irrupció de Karelys.

Karelys Rodríguez s'estrena com a col·laboradora de 'Viva la vida'   Telecinco

Karelys Rodríguez s'estrena com a col·laboradora de 'Viva la vida' / Telecinco

"Ens vam conèixer per uns amics en comú fa vuit anys i vam estar veient-nos després d'uns mesos. Cayetano ha condicionat la meva vida perquè és una persona que sempre ha estat present, pràcticament des que el vaig conèixer. En un principi cap del dos no teníem parella, però després vaig assabentar-me que havia començat una relació amb Eva. Vam estar un temps sense parlar, però poc després vam tornar a mantenir relacions perquè jo tenia sentiments... Ara bé, em sentia malament. M'agradava moltíssim i al principi m'intentava enganyar a mi mateixa pensant que no em feia mal que ell sortís amb Eva. Vaig veure que no podia tallar aquesta relació i per això ho he passat molt malament. He patit i aguantat molt per amor. Necessitava acabar amb l'aventura però no podia. Quan el veia era un moment de felicitat, però en tornar a casa em sentia destruïda", reconeix. 

 

L'han criticat molt per continuar amb ell tot i saber que alhora estava sortint amb Eva González -que no sabia es d'aquesta infidelitat-: "Que em jutgin, però jo estava enamorada. L'error que he comès ha estat enamorar-me d'ell. No em sento orgullosa per les conseqüències que aquesta relació ha tingut en altres persones. La meva intenció no era fer mal a Eva, no tinc cap guerra contra ella". 

Cayetano Rivera i Eva González  Europa Press

Cayetano Rivera i Eva González / Europa Press

"No parlo amb Cayetano des del desembre, quan em va felicitar l'any... però la relació llavors ja era molt freda. Durant el confinament em feia trucades perdudes, no sé quantes vegades. A la segona li vaig tornar la trucada i no me'l va agafar... Era una cosa que em feia mal perquè no volia seguir en una relació que m'afectava. En algun moment haurà de parlar, perquè jo no m'estic inventant res", reconeixia. Karelys assegura que li preocupa molt la seva imatge, la que podria empitjorar amb alguna declaració de Cayetano o Eva. Cap dels dos no ha volgut comentar res al respecte, així que caldrà esperar. 

Més informació
 

Comentaris