Cayetano Rivera, enfurismat davant dels micròfons: "Demandaré a tothom"

Cayetano Rivera es troba al centre de la polèmica des de fa un parell de setmanes, quan 'Sálvame' va començar a especular sobre una presumpta infidelitat del torero. Van assegurar que un paparazzi havia aconseguit unes fotografies molt compromeses d'ell que demostrarien que està enganyant la seva dona, la presentadora Eva González. Això va encendre totes les alarmes i el va envoltar d'una expectació mediàtica que ha tingut el punt culminant amb l'esperada publicació de les famoses fotos, que han vist la llum aquest dimecres.

La revista 'Semana' treu en portada dues de les imatges aconseguides, les quals mostren Cayetano fent una abraçada a una misteriosa noia. En cap moment es veu cap petó ni cap gest d'estima que confirmi que es tracta de la seva amant, el que ha sorprès molt. El torero ha manifestat des del principi que era mentida i que ho havien tret tot de context per vendre revistes, ja que es tracta d'una amiga de fa molts anys amb qui no té absolutament res.

Cayetano Rivera i una amiga, a la portada de 'Semana'

Cayetano Rivera i una amiga, a la portada de 'Semana'

Visiblement enfadat, ha esclatat davant dels micròfons d'Europa Press i ha mantingut la seva amenaça: que denunciarà tot aquell que hagi tingut responsabilitat en aquest tema, el que ja havia anunciat un parell de dies abans en un comunicat. "Estic indignat. S'està fent molt de mal a la meva família i a mi, és clar. Prendré accions legals després de les greus especulacions que s'han fet. Penso demandar tothom, tot aquell que hagi tingut una responsabilitat en aquest tema. Des del redactor, fins al director de la revista, els col·laboradors de 'Sálvame', el director, presentador, productor i l'agent comercial". 

 
Cayetano Rivera esclata davant dels micròfons  Europa Press

Cayetano Rivera esclata davant dels micròfons /  Europa Press

"No em quedaré de braços plegats. No permetré que ningú m'ataqui així. Són especulacions que fan molt de mal a la meva família i que atempten contra el meu honor, la meva privacitat i la meva intimitat. I no ho penso deixar passar ni ara ni mai". Un escàndol televisiu que l'afecta a ell i a la seva dona directament, que no deixaran que això quedi sense conseqüències. 

Més informació
 

Comentaris