Eva González trenca el silenci després de la presumpta infidelitat del marit

Cayetano Rivera i Eva González estan vivint una setmana molt complicada, des que va començar a dir-se que el torero li hauria estat infidel. La revista 'Semana' va publicar unes fotos en les quals se'l veia abraçant una altra dona, qui ell assegura que és simplement una amiga. El torero ha enviat un comunicat en el qual afirma que demandarà tot aquell que sigui mínimament responsable en la publicació d'una "mentida" que fa molt de mal a la seva família. La presumpta amant en qüestió, de qui s'ha publicat el nom i altres detalls personals, també ha denunciat que hagin parlat d'ella quan és una persona anònima.

Aquesta presumpta infidelitat ha provocat que el torero quedi molt malament davant l'opinió pública, però l'altra gran protagonista d'aquesta història és Eva González. La dona del torero ha quedat de banyuda, però no s'ha pronunciat al respecte. Mutisme absolut per la seva part tot i la insistència dels periodistes... fins ara.

Eva González torna a Madrid sola : Europa Press

Primera foto d'Eva González tornant a Madrid sola / Europa Press

 

La premsa assegurava que l'havien vist a París aquest cap de setmana sense el seu marit. Un viatge exprés que confirmaria que ho estan passant malament? Tot el contrari, segons acaba de confirmar a 'Europa Press'. Eva trenca el seu silenci per explicar que ha viatjat fins a la capital francesa per assistir al concert de la seva amiga Vanessa Martín, un pla que ja tenia planejat des de feia temps.

 

No ha volgut entrar en detalls sobre la presumpta infidelitat del seu marit, simplement ha volgut negar l'última informació que s'havia filtrat, que l'havien vist plorant: "Plorant per descomptat que no he estat".

Cayetano Rivera i Eva González passegen amb el fill   europa Press

Cayetano Rivera i Eva González passegen amb el fill / Europa Press

Totes les revistes del cor busquen les primeres paraules de la presentadora de televisió, però ni ella ni el seu cercle més íntim vol pronunciar-se al respecte. Fins quan durarà aquest silenci?

Més informació
 

Comentaris