Publiquen les fotos que demostrarien la infidelitat de Cayetano Rivera

Després d'un parell de setmanes d'especulacions, finalment s'han publicat les famoses fotos que demostrarien que Cayetano Rivera hauria estat infidel a la seva dona, la presentadora Eva González.

A 'Sálvame' han fet l'agost gràcies a aquest tema, el que provocava fa un parell de dies que el torero publiqués un comunicat en el qual negava que la informació fos certa i assegurava que prendria accions legals contra el programa per mentir. "He posat en mans de la justícia l'assumpte i a tot aquell que col·labori en la difusió de les citades especulacions. La situació és molt dolorosa per mi i per la meva família. Heu atemptat contra els meus drets fonamentals", resava.

Ara és la revista 'Semana' qui publica, en exclusiva, les fotografies en qüestió. A la portada es pot veure Cayetano Rivera abraçant una altra dona: "Cayetano Rivera, amb una amiga a Londres", escriuen en el titular. "Cayetano ha visitat una amiga de fa anys que viu allà amb la qual va entrar a prendre una beguda el passat 11 de novembre, en un popular restaurant situat en el barri de Westminster. El matador i la seva amiga van gaudir d'una agradable vetllada, en la qual van compartir evidents gestos de complicitat i estima i a qui va abraçar a la porta del local".

Cayetano Rivera i una amiga, a la portada de 'Semana'

Cayetano Rivera i una amiga, a la portada de 'Semana'

 
 

"Agafats de la mà mentre conversen animadament, el fill de Carmina Ordóñez i Paquirri i la seva jove acompanyant van intercanviar confidències i somriures en un ambient que, tenint en compte les seves cares, era d'allò més plàcid i distès. L'abraçada que es donen a la porta del local és la mostra de l'afecte que es professen. Posteriorment, ambdós van abandonar el restaurant i van fer un passeig", prossegueixen.

Cayetano Rivera i Eva González  Europa Press

Cayetano Rivera i la seva dona, Eva González / Europa Press

En cap moment donen per fet que sigui la seva amant, tal com es deia a 'Sálvame', però sembla evident que volen insistir en què han estat molt còmplices en una trobada a soles on no estava present la dona del torero. Caldrà veure quina acció pren ara Cayetano i si Eva González parla al respecte. Hi ha fotografies més compromeses?

Més informació
 

Comentaris