Primeres paraules de la presumpta amant de Cayetano Rivera

El matrimoni entre Cayetano Rivera i Eva González està en entredit des que 'Sálvame' anunciés que havien enxampat el torero amb una presumpta amant. Ell ho ha negat en tot moment, fins i tot després de la publicació de les fotografies que ho demostrarien.

Cayetano ha anunciat que denunciarà tot aquell que hagi tingut alguna responsabilitat en la publicació d'aquestes imatges, en les quals se'l veu abraçant una noia a Londres. Això no ha impedit, per això, que Telecinco segueixi fent l'agost gràcies a aquest tema.

Això ha provocat que aconsegueixin trobar la presumpta amant en qüestió, Karelys Rodríguez. Li han posat nom i cara, el que l'ha forçat a emetre un comunicat per donar la seva versió.

Cayetano Rivera esclata davant dels micròfons  Europa Press

Cayetano Rivera esclata davant dels micròfons /  Europa Press

La jove ha posat la situació en mans dels seus advocats, que l'han aconsellat que es pronunciés. 'Espejo Público' l'ha ensenyat en exclusiva, unes paraules en les quals la dona demana que deixin de parlar d'ella: "Requereixo que es procedeixi al cessament immediat de les informacions, tot recordant que no tinc caràcter de personatge públic o famós, per la qual cosa constitueixen un intolerable atac al seu honor, intimitat personal i familiar i imatge, el qual no està emparat per la llibertat d'expressió ni el dret d'informació".

Reitera qu tot el que s'ha dit sobre ella suposa "immiscir-se en vides alienes, tot escodrinyant la meva vida privada i mancats del més mínim interès general, el que no tinc cap obligació jurídica de suportar". 

 

La noia treballa com a advocada a Londres, des d'on està vivint una situació "tan desagradable" que l'estaria afectant molt: "Aquest assetjament mediàtic al qual m'he vist sotmesa suposa un greu perjudici a la meva persona com a la meva família, perjudicant-me fins i tot a nivell laboral en treballar a una professió completament aliena al món de la premsa del cor". 

Cayetano Rivera i Eva González, enxampats de passeig  Europa Press

Cayetano Rivera i Eva González, enxampats de passeig /  Europa Press

En cap moment es refereix al torero ni nega les informacions, simplement es limita a dir que li ha fet molt de mal que es parli d'ella. A partir d'aquí, caldrà veure si deixen de mencionar-la o, si al contrari, encara investiguen més sobre ella. 

Més informació
 

Comentaris