Cayetano Martínez de Irujo confessa que de petit va patir maltractaments

La família de Irujo ha protagonitzat l'últim 'Lazos de Sangre' de TVE. La saga familiar és una de les més importants d'Espanya, el que envolta els seus membres de molta expectació mediàtica. Des que va morir la duquessa d'Alba, que Eugenia Martínez de Irujo i el seu germà Cayetano han protagonitzat moments televisius molt comentats. Ara bé, mai no els havíem vist tan emotius i sentimentals recordant la mort dels seus pares.

Primer, ella confessant que la mort de la duquessa va ser el pitjor moment de la seva vida: "Els primers dies em sentia bé, estava bé. Però a la setmana vaig caure. Em vaig quedar en 37 kg. No podia ni menjar. Se'm va caure el món a sobre i ho vaig passar francament malament. Era la primera persona que s'anava sent jo conscient. És molt dur". 

Però el testimoni més dur va ser el de Cayetano, en parlar per primer cop d'un trauma d'infància que té. La seva educació va ser molt estricta, però fins anys després no se n'adonaria que ho havia estat massa, fins al punt de generar-li problemes psicològics: "Vaig marxar als Estats Units per curar-me. No era feliç, tenia una contradicció. Tenia un problema emocional. Les dues primeres setmanes va ser una cosa esgarrifosa. M'inflaven a bufetades". 

El problema va ser que el marit de la seva mare era molt dolent amb ell, un maltractament psicològic al que se sumava el físic d'una de les mainaderes: "Em tractaven amb molta duresa. Tinc un trauma d'infància duríssim. A poc a poc m'estic alliberant d'aquesta càrrega de maltractament. Després d'aquesta nanny va arribar Jesús". 

 
Cayetano Martínez de Irujo 'TVE'

Fes-hi clic per veure el vídeo / 'TVE'

Cayetano Martínez de Irujo plora a TVE

 TVE

Una entrevista molt dura en la qual es va veure Cayetano plorant a llàgrima viva, sense consol. Una imatge insòlita en ell que demostra que no van tenir una infància fàcil. 

Més informació
 

Comentaris