Cruels crítiques al fill de la duquessa d'Alba: "Hem passat necessitat"

Cayetano Martínez de Irujo s'ha passejat aquesta setmana pels mitjans de comunicació. El fill de la duquessa d'Alba torna a les competicions d'hípica després de patir un greu accident rere un altre a la pista. Quina millor manera de promocionar-se a si mateix que parlar-ne davant 'El Mundo' i La Sexta?

Ha deixat titulars sucosos en ambdues entrevistes, el que ha fet les delícies dels periodistes. Però comencem per la conversa a 'Liarla Pardo'. Com era d'esperar, ha parlat sobre política en un discurs que ha aprofitat per afalagar el PSOE de Pedro González: "Espero que Pedro Sánchez segueixi el se camí i no el de Zapatero". I d'aquí, a criticar durament Pablo Iglesias "per no anar arreglat en els debats electorals".

També ha parlat sobre monarquia, amb unes sorprenents declaracions: "No sóc monàrquic perquè sí, sinó perquè m'agrada qui està regnant. En aquest cas amb Felip VI sí. El rei Joan Carles va ser un magnífic rei per a Espanya durant molts anys, però en els últims va cometre uns errors molt greus".

El que més ha sorprès -i indignat-, per això, ha estat el que ha dit sobre la crisi econòmica. I és que assegura que fins i tot la Casa d'Alba ha patit les conseqüències: "Hem passat necessitat... No de gana, però les hem passat magres. Em van educar amb la mentalitat de no guanyar diners i m'ha costat ser empresari". Ha acceptat que sempre ha tingut les esquenes cobertes, però la mort de la mare ho hauria canviat tot. 

Cayetano Martínez de Irujo  La Sexta

Cayetano Martínez de Irujo La Sexta

Doncs bé, Cayetano ha seguit aquesta mateixa línia a l'entrevista davant d'El Mundo. Primer de tot, ha volgut tornar a deixar clar que s'ha hagut de sacrificar: "La Casa d'Alba no ho ha passat bé. No podíem vendre perquè no es pot vendre gairebé res. Estàs amb les mans lligades i sense idees sobre com generar diners. Les despeses són immenses i no saps d'on treure diners. A mi em subvencionava el sistema i el sistema s'ha quedat sense diners". 

 

La part negativa d'haver nascut a la Casa d'Alba? La gran expectació mediàtica que l'envolta: "Ha estat brutal i injusta. No m'agrada el que fan. Deien barbaritats de mi i mentides, era horrorós. He estat molt injustament atacat per la premsa. La gent ja coneix com sóc, però m'han atacat i han donat una imatge totalment oposada al que sóc". 

Cayetano Martínez de Irujo 2  Europa Press

Europa Press

Unes paraules que el tornen a col·locar en el centre de la diana mediàtica... Com serà la seva tornada a l'hípica? 

 

Comentaris