Cayetano Martínez de Irujo confessa que va estar enganxat a la cocaïna

La família Alba va trencar-se en mil trossets amb la mort de la Duquessa. Els fills no fan més que criticar-se entre ells públicament, el que els col·loca a primera línia mediàtica setmana sí setmana també. Ara és Cayetano Martínez de Irujo qui acapara tots els titulars, per això, i és que queda menys d'un mes perquè es publiquin les seves memòries.

El pròxim 23 de setembre sortirà a la llum un escrit que pretén fer tremolar els fonaments de la dinastia. Però per què? Què hi confessa el més jove dels fills de Cayetana d'Alba? 'De Cayetana a Cayetano' s'espera amb candeletes, ja que ho han venut com les declaracions més sinceres i potents de l'aristòcrata. En els primers avenços que s'han fet, es veu clarament com el fill preferit de la Duquessa aporta dades fins ara desconegudes com documents que va deixar escrits Cayetana abans de morir.

'De Cayetana a Cayetano'   La esfera

'De Cayetana a Cayetano' La esfera

El genet acaba de tornar a la competició, pocs dies abans de la festassa que està preparant als seus bessons, que celebraran la majoria d'edat en una de les festes més importants de la temporada. Ara bé, tothom parla d'ell pels titulars que ja s'estan filtrant de les seves memòries. Entre ells? Una confessió molt valenta, que va tenir problemes amb les drogues: "La cocaïna em va pertorbar completament i només podia pensar en seduir a dones, cap se'm resistia". I és que sembla que traurà a la llum noms de dones amb les quals ha estat que ningú no s'imagina.

 

Assegura que ha tingut una vida interior "molt fotuda" i carrega contra aquells que l'acusen de tenir-ho tot fer per ser fill de qui és: "A mi no m'han regalat res. Tot ho he aconseguit amb moltíssim esforç. He estat 50 anys buscant la meva llibertat interior i he fet el que feia falta amb una valentia i amb una determinació absoluta per ser feliç". 

Cayetano Martínez de Irujo 'TVE'

Cayetano Martínez de Irujo / TVE

"Sóc una persona normal que ha lluitat per la seva rehabilitació emocional, per curar tots els mals que he viscut", relata segons ha pogut avançar 'Informalia'. Un aristòcrata amb la butxaca plena de diners i un munt de propietats, sí, però amb una càrrega emocional immensa i un munt de problemes personals. Quines més bombes ens deixaran aquestes memòries?

Més informació
 

Comentaris