Greus insults a 'La casa fuerte': "Porca, bolet, indigne, poca vergonya, m..."

'La casa fuerte' s'ha omplert de discussions aquestes les últimes hores. Ferre i Christofer s'han dit de tot, abans que Rafa Mora i Oriana es barallessin en directe. La rèplica la donava Alessandro Lequio des de 'El programa de Ana Rosa', on carregava contra Fani sense cap pudor. 

Anem a pams. La primera gran esbroncada la protagonitzava, com dèiem, Ferre i Christofer. El problema era que Ferre se saltava les normes i entrava a la cuina encara que no li està permès. Christofer sorprenia llavors en esclatar durament contra ell per això: "M'està tocant els ous que aquest queda bé faci el que li dona la gana. Ets un pelele que no té personalitat. Per què no et comportes com ets al carrer? Anul·lat". I Ferre responia entre crits, és clar: "Ets un merdaCalzonazos!". 

Després eren Rafa Mora i Oriana els que s'escridassaven en directe. Tot començava, però, amb una discussió de Rafa amb Iván perquè aquest deia que li havien explicat que la xicota de Rafa Mora li havia estat infidel diverses vegades: "Moltes gràcies per creure't la informació i per exposar-ho públicament. Jo aquestes coses les parlaria amb tu en privat perquè ets amic", li retreia. I aquí apareixia Oriana, que defensava Iván i feia enfadar Rafa Mora: "No estic parlant amb tu, Oriana, ni parlaré mai. La que l'ha deixat malament i li ha dit que tant de bo mori, ets tu. Jo mai no humiliaria un amic ni li faltaria el respecte a una parella. Aprèn d'ella, aprèn valors i educació, bolet. Et retractes sola. Quan vegis el que has fet i surtis a la realitat, sentiràs vergonya de tu mateixa. Em ric a la teva cara". 

I, finalment, queda destacar la llarga llista d'insults que ha dedicat Alessandro Lequio a Fani durant 'El programa de Ana Rosa'.  Els concursants l'han acusat de deixar el bany amb rastres de sang de la menstruació, el que ha donat ales al col·laborador per criticar-la amb duresa: "Fani és una porca!". Un insult que feia reaccionar al presentador, que li demanava que no rebaixés el to... El que no ha funcionat perquè Alessandro ha continuat: "El que no sé és de quina cort ha sortit aquesta nena per anar deixant rastres de sang en el lavabo. He conviscut amb moltes dones al llarg de la meva vida i mai no m'ha passat una cosa així. És una marranada, a sobre en un lavabo compartit. És una porca! A mi això em fa un fàstic... Sempre he pensat que les dones són més netes que els homes, mai m'ha passat una cosa així. No sap què és la dignitat".

 
Alessandro Lequio a 'El Programa de Ana Rosa'   Telecinco

Alessandro Lequio a 'El Programa de Ana Rosa' / Telecinco

Un atac sense precedents que demostra que el clima és ben tens a dins i a fora del reality

Més informació
 

Comentaris