El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Lomana, esvalotada, fa una cridanera reflexió sobre els debats electorals
  • CA

Carmen Lomana sempre ha manifestat obertament la seva opinió política. La socialité no té pèls a la llengua, el que demostra a cada entrevista. Li encanta compartir les seves reflexions ideològiques, el que ara ha tornat a fer davant dels micròfons de ‘Look’. L’excusa? Comentar què li han semblat els debats electorals d’aquesta setmana.

 

Primer de tot, per això, ha volgut deixar clar que anirà a votar sigui com sigui: “Arribo de les Canàries a les 18 h, però aniré corrents cap al col·legi electoral per votar, és clar. És molt i molt important fer-ho. I sí, tinc molt clar a qui votaré”.

 

Quin debat li va agradar més? Sembla que el de TVE: “Em va semblar més seriós i em va agradar molt. Encara que en el d’Atresmedia Pablo Casado va estar molt bé… Encara que també em fa molta gràcia l’Albert Rivera, eh? Aquell puntàs de dir-li a Pedro Sánchez que aprofitaria que era Sant Jordi per regalar-li la seva tesi doctoral perquè no l’hagia llegit (ni escrit)… Boníssim”. 

 

 

No ha volgut opinar sobre la relació de Rivera i Malú, ja que l’últim cop que ho va fer va rebre per totes bandes… En comptes de parlar de tafaneries, s’ha centrat en parelles polítiques: “A mi el tàndem que m’agrada és el de Rivera i Casado. S’haurien d’unir, perquè són dues persones joves que estan lluitant com bojos. Sobretot Casado, que està fent tot el possible per treure’s de sobre tot el que hem tingut amb Mariano Rajoy i tot el que hem hagut d’aguantar… una tasca que no és fàcil”. 

 

Mai no ha estat gaire fan de l’exlíder del PP, això està clar: “Amb Rajoy no van poder ser més corruptes… Però vaja, com el PSOE a Andalusia”. I és que sí, cap no ha rebut tant com el president del govern: “Sánchez ha callat tota l’estona quan li preguntaven sobre els ERE d’Andalusia. Només deia “doncs tu més”, però és que no és qüestió de “tu més”. Expliqui-ho vostè. Creia que Rajoy necessitava una moció de censura, doncs si surt al judici això dels ERE, doncs també se li pot fer una moció a ell”. 

 

Els quatre candidats, abans d’iniciar el debat | Atresmedia

 

Què creu que hauria de passar ara? “El que s’ha de fer és oblidar i començar una nova etapa amb gent jove, sense corruptes. I mirar més cap al Silicon Valley que al Valle de los Caídos”. De ben segur que deixa uns quants comentaris en sortir els resultats d’aquestes eleccions. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa