Roben a casa de Carmen Borrego per segon cop en tres mesos

Carmen Borrego ha tornat a patir un robatori a casa, només tres mesos després de l'anterior. La filla de María Teresa Campos torna a viure un malson que la va deixar molt afectada el passat estiu. Així ho confirma en exclusiva 'Lecturas', que explica que aquesta vegada els lladres han entrat al garatge i han trencat el traster per buscar objectes de valor.

La revista del cor publica un reportatge impactant amb fotos que mostren els desperfectes causats. La col·laboradora de 'Viva la vida' ha tornat a patir un assalt que ha patit el seu pis: "La seva casa ja no és el lloc en el qual sentir-se tranquil·la, sinó que s'ha convertit una altra vegada en l'escenari de la intimitat violada i destrossada".

Durant el primer robatori, Borrego va concedir uns mesos una entrevista on va confirmar que havia instal·lat una alarma a la casa per evitar més robatoris... el que sembla que no ho ha impedit. 

Carmen Borrego a 'Viva la vida'

Carmen Borrego a 'Viva la vida' / Telecinco

Afirmen que els lladres haurien anat directament al garatge, d'on haurien robat dues televisions antigues que guardava. Allà guardava capses amb la decoració nadalenca que tenia previst col·locar en breus, les quals no li han tret.

Carmen Borrego hauria trucat a la Guàrdia Civil perquè es desplacés fins a la casa i realitzar l'atestat del robatori. El problema? Que la col·laboradora s'hauria deixat les claus a dins de casa i hauria hagut d'esperar que la companyia de l'alarma li obrís la porta. 

 
Carmen Borrego  Europa Press

Carmen Borrego /  Europa Press

En el primer robatori es van endur joies i objectes per valor de 50.000 €, a més a més d'aparells electrònics i arxius privats. Les primeres informacions fan pensar que només s'haurien endut dues televisions antigues, però caldrà esperar que Borrego faci l'inventari complet. 

Més informació
 

Comentaris