Carmen Borrego toca fons: "No estic bé, fa dies que no puc dormir"

Carmen Borrego ha tornat a ser protagonista involuntària de 'Viva la vida', el magazín de Telecinco en el que col·labora des de fa uns mesos. La ruptura de la seva mare, María Teresa Campos, amb Edmundo Arrocet està acaparant un munt de pàgines a la premsa del cor. I és per això que els programes estan fent hores i hores a la seva costa.

A 'Sálvame' en parlen dia sí dia també, el que té farta a Carmen Borrego: "Tu saps com em sento? Em sembla duríssim com parlen de la meva família. Increïble. A mi Kiko Hernández no m'importa res, María Patiño tampoc. Aquests senyors fa mesos que li estan fent això a la meva família", retreia visiblement enfadada.

Borrego va col·laborar amb 'Sálvame' durant diversos anys, el que fa que encara li faci més mal veure com les tracten: "Hi ha moltes nits que no dormo. No tinc res més a dir sobre aquest tema perquè no puc més. Estic intentant recompondre'm, però m'està costant".

Carmen Borrego a 'Viva la vida'   Telecinco

Carmen Borrego a 'Viva la vida' / Telecinco

 

"Psicològicament vaig sortir malament de 'Sálvame'. No hauria d'haver entrat i ara encara ho estic arrossegant. Intento estar millor, però no hi ha manera d'aixecar el cap". 

Una mala relació amb els seus excompanys que encara la persegueix, però que vol deixar enrere. 

Més informació
 

Comentaris