Telecinco ignora la filtració del vídeo del presumpte abús sexual a ‘GH’

Carlota Prado va viure un malson dins de 'Gran Hermano' fa ara dos anys, quan un company va abusar d'ella, presumptament, quan aquesta estava massa borratxa com per poder reaccionar. La direcció del programa va expulsar el jove, mentre que va posar en disposició de la jove les imatges que s'havien gravat perquè el denunciés. El problema? Que Telecinco no va actuar ni ràpid ni bé. Les càmeres de la casa graven les 24 hores, per la qual cosa ningú no entén com no van aturar la situació que s'estava vivint. La notícia es va fer viral ràpidament i el programa va quedar molt malament, però hi ha més.

I és que aquesta setmana, 'El Confidencial' ha publicat un vídeo que no s'havia vist fins ara... ni que se sabia que existia: 'GH' va gravar la reacció de Carlota quan veia per primer cop el vídeo del presumpte abús sexual. Una gravació que no es va arribar a emetre, però que ha arribat en mans del mitjà que ha decidit publicar-ho. Això ha provocat una allau de crítiques increïble, que convertia el nom del programa en tendència a Twitter.

Carlota de 'GH'  Telecinco

Carlota de 'GH' / Telecinco

El tema és un tabú a Telecinco, que segueix sense pronunciar-se al respecte. Molts esperaven que Jorge Javier Vázquez digués alguna cosa al respecte durant la gala d'aquest dijous, però no ho va fer. Silenci sepulcral a la cadena, que s'enfronta a un dels episodis més negres dels últims anys.

 
Jorge Javier a Telecinco

Jorge Javier a 'GH VIP' / Telecinco

Ara ha estat la mateixa Carlota qui ha reaccionat a la filtració. Ho ha fet a partir d'uns vídeos a Instagram, en els quals se sincera: "La veritat és només una i no hi ha res que puguin mostrar que no desitgi que se sàpiga. Reso perquè les persones obrin els ulls, el cor i despertin. No puc fer res més que agrair a aquells que s'interessen per saber la veritat". 

Un tema molt espinós del qual tothom en parla... excepte aquells que sí que ho han de fer.

Més informació
 

Comentaris