Greu ensurt de Carlos Sobera: "Vaig estar a punt de morir per una infecció"

Carlos Sobera ha concedit una dura i sorprenent entrevista a 'Lecturas' en la qual treu a la llum un dels pitjors moments de la seva vida. El presentador està triomfant a televisió, gràcies al seu nou paper al capdavant d'una de les gales de 'Supervivientes', a 'Volverte a ver' i el ja mític 'First Dates'. És el noi de moda de Mediaset, una bona ratxa professional que va tacar-se fa uns mesos pel vessament cerebral que va patir la seva dona fa uns mesos. Ara bé, aquest no va ser l'únic ensurt que ha tingut recentment.

I és que a part de la diabetis que pateix -que marca la seva dieta- l'estiu passat va estar molt malalt per culpa d'una fístula que va provocar-li una infecció: "Amb la diabetis vaig tenir un principi de gangrena de Fournier, que és molt seriosa. Em van operar, no diré a vida a mort perquè seria exagerar, però em van advertir que no era una urgència, sinó una emergència i que en 2 hores podria morir perquè en aquest tipus d'infeccions el bacteri pot entrar a la sang i provocar la mort en 24 hores. Vaig entrar a l'hospital pensant que era una hemorroide i em van operar d'emergència. Em van acollonir. A la meva dona li van dir que es preparés per tot... Quatre dies després ja estava a casa, vaig tenir sort".

Carlos Sobera a First Dates  Europa Press

Carlos Sobera a 'First Dates' / Europa Press

Sobre la petita hemorràgia que va patir la seva dona, simplement ha volgut destacar que ja està totalment recuperada: "Els cavernomes són petites deformacions capil·lars. Se li va trencar el capil·lar i li va provocar una hemorràgia. Té el cavernoma a sobre d'un dels ventricles i això va fer que la sang no arribés massivament al cervell, per la qual cosa el mal va ser moltíssim menys. Van intervenir molt ràpidament i ha quedat sense cap mena de seqüeles. Ara està molt bé, però l'ensurt va ser terrible".

Ara bé, no només ha parlat de mals moments a l'hospital. També ha volgut destacar com està vivint aquestes setmanes al capdavant d'una gala de 'Supervivientes'. És un tipus de feina que s'allunya molt als espais televisius que ha presentat fins ara, però sembla que s'hi ha adaptat molt bé: "No he hagut d'imposar-me mai ni dir una paraula més alta que l'altra. Em sento molt a gust amb ells, com a integrant de la família des d'un primer moment". Té algun guanyador preferit? Això fa pensar: "Hi ha algun concursant que està mig tapat, com el cas d'Albert, que crec que pot ser un possible guanyador així com Mónica o Isabel Pantoja. I Chelo també podria guanyar. M'ha sorprès cap a bé".

Carlos Sobera a 'Supervivientes'  Telecinco

Carlos Sobera a 'Supervivientes' / Telecinco

 

S'ha criticat moltíssim el programa perquè han fet protagonista a Isabel Pantoja d'una manera molt descarada. Està d'acord amb aquesta afirmació ell que ho viu des de dins? No ha volgut mullar-se gaire: "Crec que a Isabel l'afecta molt la percepció que té de com és rebuda a casa per la gent. Quan té la sensació que la gent l'estima i li dona suport, perfecte. Però quan percep que la gent no està al 100% amb ella, li entren els dubtes. Viu per i per al públic, ho necessita constantment".

Una nova faceta al capdavant d'un exitós programa que demostra que és capaç de posar-se al capdavant de qualsevol programa.  

Més informació
 

Comentaris