Carlos Herrera: "S'ha de perdre la por a que et diguin feixista"

Carlos Herrera és un dels reis de la ràdio espanyola. La COPE l'ha coronat com un dels locutors més preuats, tot oferint-li un aparador que aprofita diàriament per informar i compartir els seus pensaments. El periodista està centrat a seguir millorant els resultats, per tal de superar la cadena Ser. Sobre això ha volgut parlar a una entrevista a 'El Mundo', encara que la conversa ha deixat titulars molt sucosos... 

Semblava evident que parlaria sobre Catalunya, un tema que tracta molt sovint. I és que haver viscut a Mataró li dona ales per comentar què en pensa: "Hi ha més no independentistes que independentistes. Del que es tracta és de fer entendre que l'independentisme no és un delicte, però el respecte a la llei és imprescindible i no complir-la té conseqüències penals".

Carlos Herrrera, 'Herrera en la COPE'

Carlos Herrrera / COPE'

Considera que la solució al conflicte català serà lenta: "El que es tardi a exterminar un virus. No només amb articulats severs es revertirà la situació. És necessària una teràpia lenta, social, pacient, intel·ligent i comprensiva".

També ha tingut paraules pel Barça, club del qual va ser aficionat: "He viscut intensament el Barcelona, posava l'himne en antena cada vegada que guanyava alguna cosa. Però quan el club es posa al servei d'una idea supremacista i exclusivista... doncs jo m'esborro".

Carlos Herrera 2  COPE

COPE

 

L'han titllat de 'feixista' en innumerables ocasions, el que sembla que ja no l'afecta: "Rosa Díez explica que el dia que li diuen 'feixista' menys de 40 vegades, sent que ha fet alguna cosa malament. Feixistes som tants ja... És el llenguatge de Twitter, la reflexió Twitter, que és un lloc molt divertit per penjar plats de menjar però per llegir reflexions... oblida-te'n. S'ha de perdre la por a que et diguin feixista". No ha fet menció a VOX, pràcticament, simplement ha advertit que amb la grandiloqüència no s'és majoritari a Espanya.

Una entrevista d'Herrera que de ben segur que acapararà titulars. 

 

Comentaris