Contundents declaracions polítiques de Carlos Bardem

Carlos Bardem ha concedit una sucosa entrevista a 'Liarla Pardo' en la qual s'ha obert en canal. Queden pocs dies per una nova crida a les urnes, el que li ha donat ales per treure a la llum la seva opinió política. 

L'actor ha aprofitat aquest aparador mediàtic per posar pels núvols Unides Podem, l'únic partit que considera que ho està fent bé: "És l'única força que planteja canvis reals en el model econòmic. Si no hi hagués hagut corrupció, si hi hagués una major justícia fiscal... Espanya està a vuit punts de la mitjana de la Unió Europea. Si els que més tenen paguessin els impostos que els hi correspon i no els evadissin, no hauríem d'estrènyer-nos el cinturó".

Carlos Bardem  La Sexta

Carlos Bardem /  La Sexta

Un discurs en el qual ha carregat contra els partits de dretes: "Els senyors de la dreta, que sembla tan airejament que estan preocupats pel país veneçolà, realment no els hi importa res. El que volen és fer-ho servir per instal·lar una mena de por afirmant que Podem són chavistes. Ah, i els feixistes de VOX... no són de generació espontània, ja estaven tots en el PP".

 

"Sempre ha estat el primer retallar amb l'educació pública, per mi no són separables. Un poble educat és una societat crítica i més difícil de torejar. Mariano Rajoy, aquest senyor que deia aquelles frases gronxo-marxistes, feia gala que només llegia el Marca i mai no se'l va veure al cinema, en un teatre o llegint un llibre. Al seu costat, els que l'han succeït són Winston Churchill", prosseguia.

Carlos Barem 2 La Seta

La Sexta

Tot, en unes contundents declaracions que col·loquen el germà de Javier Bardem en el centre de la diana mediàtica. 

 

Comentaris